Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ...

ΝΑΙ ΡΕ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ !!!!



ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ 'Η ΑΝΩΝΥΜΑ
στον σύνδεσμο που ακολουθεί:


Σε αυτό το σύνδεσμο μπορείτε να δείτε τη διαδικασία υπογραφής
https://www.facebook.com/nancybiska/media_set

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

σε λίγες ημέρες καταθέτουμε το αίτημά μας στον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα ο οποίος θα παραμείνει στην εξουσία μέχρι τον Ιανουάριο του 2017.

Το αίτημά μας - σας υπενθυμίζουμε - αφορά στην ανάκληση της λανθασμένης αποφάσης της Αμερικανικής κυβερνήσεως το 2004 για προσωρινή αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία.

Το αίτημά μας προσυπογράφεται από το σύνολο των ομογενειακών οργανώσεων των ΗΠΑ. Η δική σας υπογραφή στο Online αίτημά μας (petition) στηρίζει την προσπάθειά μας και τη διεθνοποιεί.

Τι υπογράφετε;



ΕΜΕΙΣ, οι κάτωθι υπογράφοντες πολίτες και κάτοικοι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και των χωρών όλου κόσμου που ενδιαφέρονται για την προώθηση των ενδιαφερόντων της Αμερικής και της σταθερότητας στην περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, ζητεί από την κυβέρνηση Ομπάμα να ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ το Προεδρικό Διάταγμα της κυβέρνησης του Μπους του 2004 αναγνωρίζοντας την "πΓΔΜ" ως "Δημοκρατία της Μακεδονίας".

Αν λειτουργήσουμε ως "ΕΜΕΙΣ", αναλαμβάνοντας ευθύνη ατομική και συλλογική στο εγχείρημα αυτό. Ενδεχομένως το Μακεδονικό ζήτημα να γίνει η απαρχή θετικότερων εξελίξεων για την Ελλάδα.
Καλή εβδομάδα σε όλους κι όλες!

ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ; Διαβάστε εδώ και παρακολουθήσετε το σχετικό video

1. «Κυκλώνουν» οι Ομογενείς τα Σκόπια – Στη μάχη και Έλληνες βουλευτές των ΗΠΑ
2. Η Ν. Μπίσκα εξηγεί γιατί τώρα η Ομογένεια κήρυξε πόλεμο στη ψευδοΜακεδονία (βίντεο)
3. Ομογενείς αποκαλύπτουν τις μεγάλες γεωπολιτικές ανατροπές που ευνοούν την Ελλάδα
5. Ο Aρχιεπίσκοπος Δημήτριος καλεί την Ομογένεια να υποστηρίξει το υπόμνημα της Παμμακεδονικής για το όνομα της FYROM
http://www.goarch.org/news/panmac_petition-04072016-el

Η Ελλάδα πλήρωσε και πληρώνει το τίμημα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Το πληρώνουν δυστυχώς οι νεότερες γενεές της που δεν μπορούν να κάνουν όνειρα, όπως κάναμε εμείς και ζήσαμε. Η αυξημένη ροή μεταναστών επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την κατάστασηΣε αυτό το πλαίσιο το Μακεδονικό ζήτημα, το ζήτημα της ονομασίας της
FYROM, είναι ένα επιπλέον (περιττό) πρόβλημα στη σωρεία των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο Ελληνικός λαός.

Ως πολίτες με δύο πατρίδες, Ελλάδα και Αμερική, γνωρίζουμε πως είναι προς το συμφέρον και των δύο χωρών αλλά και το ευρύτερο καλό, οι ΗΠΑ να συμβάλουν με κάθε πρόσφορο μέσο στην αποκατατάσταση της ισορροπίας και σταθερότητας στην περιοχή σε γεωστρατηγικό, ενεργειακό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο. Στο πλαίσιο αυτό πρέπει να αναιρέσουν άμεσα την αναγνώριση της ΠΓΔΜ με το όνομα "Μακεδονία" και να συμβάλουν στην άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργεί το κράτος-μόρφωμα της FYROM στην περιοχή των Βαλκανίων.

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. 

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ

#‎THATS NOT YOUR NAME

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ