Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΔΟΜΗ "ΤΑΠΑ" ....

"ΟΙ ΤΕΘΛΗΜΕΝΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ"  ... 
ΣΥΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ 


Καιρός λοιπόν για να λογαριαστούμε ... 

Πόσοι "κομματικοί αρουραίοι" και με ποια προσόντα και κριτήρια επιλογής, εργάζονται σήμερα στην "ΔΟΜΗ ΤΑΠΑ". Μιας ανύπαρκτης νεαράς, γεροντοκόρης δεν μπορώ ξέρω "περί τίνος πρόκειται" με ποια τυπικά και ουσιαστικά προσόντα ανέλαβε την διαχείριση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, αφού ποτέ επίσημα δεν έδωσε τα διαπιστευτήριά της και το βιογραφικό της στην σερραϊκή κοινωνία (προφανώς αρκούσε η τζίφρα του ΑρχιΣυριζαίου Κοτρώνη, "ποιος γαμεί τώρα τους Σερραίους", όπως λέει ο Θείος Βρασίδας).

Το χειρότερο όλων είναι ότι το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας των ΣυριζοΑΝΕΛ με την σιωπηρή συναίνεση της "γονυπετούς" σταυροπροσκυνούσας του κάθε εθνικότητος Ιερατείο  , αξιότιμης κ. Υπουργού μας Μαρία Κόλλια, καταργώντας κάθε θεσμικό  δημοτικό και πολιτικό παράγοντα  εν αγνοία και ερήμην της σερραϊκής κοινωνίας της "φόρτωσαν" ένα ασύμβατο  "μόσχευμα"  τους Γεντίζι , να διαβιεί μαζί της.

Τραγικές φιγούρες τα ανδρίκελα και τα γύναια της φωτογραφίας που χωρίς καμία αρμοδιότητα χρησιμοποιούνται από το ρεμάλι τον Μουζάλα και τις συμμορίες των ΜΚΟ που λυμαίνονται τα ευρωπαϊκα κονδύλια "των προσφυγων", συσκέπτονται για να συσκέπτονται, προκειμένου να φέρεται ότι νομιμοποιήθηκαν οι παρανομίες της διαχείρισης του κατ' εφημισμόν "ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ" δηλαδή της ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ" στην πατρίδα μας. 

1 σχόλιο:

  1. τα βοθρολυμματα/σκατα ντεμεκ μεταναστων/προφυγων σε καμμια Μπελιτσα τα ξεφόρτωναν οι 'αχόρταγοι΄
    καιρος δεν ειναι ο εισαγγελέας να τους φωνάξει για ενα 'φιλικό' καφέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ