Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

THE TIME OF ISRAEL ...KAI O ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ

 Συναγερμός στο σιωνιστικό λόμπι - Times of Israel: 
“Η Χρυσή Αυγή στηρίζει Τραμπ και ενισχύεται παρά τις σκληρές κυβερνητικές διώξεις”


Η δημόσια τοποθέτηση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής υπέρ της ανάδειξης ενός πατριώτη προέδρου στις επικείμενες εκλογές στις ΗΠΑ η οποία θα μεταβάλλει τις παγκόσμιες γεωπολιτικές  ισορροπίες προς όφελος των εθνικών μας συμφερόντων, προκάλεσε ιδιαίτερη ενόχληση στους σιωνιστικούς κύκλους, γεγονός που αποδεικνύεται από την αντίδραση των Times of Israel.


To ισραηλινό μέσο ενημέρωσης υπό τον τίτλο «η Χρυσή Αυγή στηρίζει τον Τραμπ», προβαίνει σε αποκαλύψεις, εξόχως επιβαρυντικές για την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου: «Τα τελευταία 2 χρόνια η ελληνική κυβέρνηση εξαπέλυσε διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής, φυλακίζοντας ηγετικά της στελέχη, κατηγορώντας τα για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης».


Η απουσία της οποιασδήποτε αναφοράς στην ελληνική δικαιοσύνη, αποδεικνύει το προφανές: η παράνομη δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής υπήρξε έργο της κυβέρνησης Σαμαρά, παραβιάζοντας την ανεξαρτησία της δικαστικής εξουσίας.


Αξίζει στο σημείο τούτο να επισημανθεί, η πανηγυρική υποδοχή Σαμαρά από το σιωνιστικό λόμπι των ΗΠΑ, απ’ όπου ο τέως πρωθυπουργός ανακοίνωνε περιχαρής πως τήρησε την υπόσχεσή του απέναντί τους και προχώρησε στη φυλάκιση της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής!


Εντούτοις, εκείνο το χαιρέκακο «τους τελείωσα!» του Σαμαρά προς τους σιωνιστές έμεινε στα λόγια, καθώς όπως παραδέχεται και το ισραηλινό μέσο «η προσπάθεια της κυβέρνησης δεν κατόρθωσε να μειώσει την λαϊκή υποστήριξη προς τη Χρυσή Αυγή».


Τέλος, οι Times of Israel κάνουν ιδιαίτερη μνεία στο γεγονός ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, κατηγόρησε όλα τα υπόλοιπα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου για την στήριξή τους στην έτερη υποψήφια για τον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ, γνωστή για τις ανθελληνικές και φιλοσιωνιστικές της θέσεις, Χίλαρυ Κλίντον.


Ηθικό δίδαγμα: αφού οι σιωνιστές προβάλλουν μεγαλοφώνως την ανησυχία τους, τα πράγματα για τους Έλληνες Εθνικιστές βαδίζουν στο σωστό δρόμο!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/

4 σχόλια:

  1. Αυτό φοβάται το ΙΣΡΑΗΛ...τον θόδωρο Τσαμπάζη της Χ.Α.γιατί στηρίζει ΤΡΟΜΠΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΚΑΛΩ , ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΤΥΡΕΜΠΟΡΑ, ΓΕΡΟΝΤΟΚΑΨΟΥΡΑ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΦΑ ΒΑΝΚ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ. ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ. ( ΛΑΚΗΣ Ο ΤΑΡΙΦΑΣ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λα-λάκη έχεις μείνει πίσω στην ενημέρωση...ρούφα το αυγό σου βλακάκο!

      Διαγραφή
  3. Κανείς δεν τον πειράζει τον ντόπιο Κασιδιάρη ...απο μόνος του είναι πειραγμένος,βαρεμένος ψωνισμένος και ολα τα ....ενος ..[πρασινοσκουντουρκους]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ