Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ "ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ GATE"

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΙΣ 21 ΤΟΥ ΜΗΝΟΥ
 


Αρχίζει σύντομα ο κύκλος των δικαστικών εμπλοκών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας με την βαρύτατη κατηγορία της απιστίας σε βάρος της Τραπεζας που αφορά την δημόσια πρόσκληση του επενδυτικού κοινού για την συμμετοχή του στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου  τον Νοέμβριο του 2013 που ανέρχεται στο ποσό του 1.800.000 ευρώ ... και όχι μόνο

Το ενδιαφέρον της δίκης εστιάζεται στην θέση που προτίθεται να κρατήσει η σημερινή διοίκηση της Τράπεζας απέναντι στους υπόδικους συναδέλφους τους σε αντιδιαστολή με το συμφέρον των απλών μελών του Συνεταιρισμού.

Στάθη "Υποκαμισά"  έχεις άποψη ;

8 σχόλια:

  1. ΑΦΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΔΑΝΕΙΟ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ.
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ Δ.Σ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΛΙΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Στάθης Πανταζής κατά τύχη μπήκε στο συμβούλιο επειδή παραιτήθηκαν κάποια άτομα!! Και είναι πέρα βρέχει και άσχετος με τραπεζικά θέματα και καταστραμενος πλέον!οι υπόλοιποι στο συμβούλιο είναι μία από τα ίδια όπως ο πρόεδρος ο Χατζηδημητρίου και αυτός πού έχει το γυραδικο ο άκης ο Ζαραφιδης.. Αλλο φρούτο ο μεθύστακας καπετάνιος και ο Βερρος που ζει στην κοσμαρα του και ψάχνει δουλειά σαν λογιστής!!να δούμε άμα Θα είναι εναντίων του πρώην προέδρου χατζηλιαδης πού πήρε δάνεια για πάρτι του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος είναι κατεστραμένος ανοήτε. Ο Στάθης ; Ο με 800.000 ευρώ τζίρο ετησίως από τα ΚΕΚ

      Διαγραφή
  3. ΠΕΡΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ.
    - ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΥΣ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΝΗΜΑ?
    ΑΒΔΕΛΑΣ,ΠΑΛΑΖΗ Η ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ?
    - ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΡΩΤΟΤΡΟΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΛΕΒΕΝΤΗ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ.
    - Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...
    - ΕΝΤΟΝΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕ ΟΝΝΕΔ ΣΕΡΡΩΝ,ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΚΕΚΑΤΖΗΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ.
    - ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ,ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΘΟΔΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΘΟΔΟ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.
    - ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΥΙΟΣ ΤΕΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΓΑΜΠΡΟΣ ΣΤΗ ΣΙΝΤΙΚΗ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΥΡΙΑΚΟ.
    - ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΨΗΦΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ.
    ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΟΥΝ.
    - ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.
    -ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ...
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ
    -ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ.
    -ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ.
    -ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΑΝΟΥ.

    -ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΙΡΧΑΝ , ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗ, ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα φίδια χαμογελάνε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πως γίνετε το διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας να αποτελείται από άτομα με μεγάλα δάνεια και οικονομικά προβλήματα! πρώτα από όλους ο πρόεδρος Χατζηδημητρίου που έχει τραπεζικό δανεισμό πάνω από 300 χιλιάδες ευρώ.ο δεύτερος πού χρωστάει πολλα επίσης είναι ο Ζαραφιδης ο σουβλατζης,ακολουθουν ο καπετάνιος που παίρνει δανεικά 50ρικα για να παίζει κουμαρι!!ο Βερρος είναι άνεργος εδώ και χρόνια καί έφαγε τα έτοιμα και τώρα τρέχει.ο μπεντες ο κουμπάρος του πρόεδρου είναι απών από όλα τα συμβούλια και ψάχνει συνέχεια χρήματα να ανοίγει μπαράκια.ο Γκότσης έφαγε τα λεφτά του πατέρα του και άρχισε τα δάνεια επειδή στα δημόσια έργα όλα τα χτύπουσε με τον καραφλα τον αδερφό του με 60%.ο Πανταζής στεγνός πλέον το να ξοδεύει χρήματα για να γίνει πολιτικος παράγοντας έχει και αυτός μεγάλα δάνεια και είναι στην κοσμαρα τού γενικά.Αυτα τα άτομα δηλαδή είναι για να βρίσκονται στο συμβούλιο τράπεζας;;.. Και σε λίγα χρόνια όταν τελειώσουν τα δικαστήρια φύλακη θα βρίσκονται για υπεξαίρεση χρημάτων ο χατζηλιαδης,πουρναρης και ευφραιμιδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. στη σέντρα και τον μητροπολίτη
    διαφημιση εβγαινε ,το πουλάκιμ ,κιελεγε ...

    'ελατε αδερφοι στην Συνεταιριστική..'

    χαχαχα τι οχι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ