Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ...

"Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ" ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ



Ο Βασίλης Περδικίδης είναι ένας αγωνιστής,  μαχόμενος πράγματι, «Ανεξάρτητος Έλληνας» Απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του άμεσου περιβάλλοντος του Πάνου Καμμένου, του Γενικού Διευθυντή του κόμματος Γιάννη Μοίρα και λοιπών  κομματικών αξιωματούχων. Από το 2013 είναι αιρετό μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος, άρα προϋπήρχε ως προκαθήμενος του αποδημήσαντος από την Νομαρχιακή Σερρών  τον Αύγουστο  του 2015  κ. Φώτη Γιαννακόπουλου, οπότε «η εμπιστοσύνη της κ. Κόλλια προς το πρόσωπό του», αντικειμενικώς κρίνεται ως υφιστάμενη εκ του περισσού.  
Η αρμοδιότητα της κ. Κόλλια στην επιλογή των στελεχών του κόμματος εξαντλείται αποκλειστικά στην επάνδρωση του πολιτικού της γραφείου, δηλαδή σε επίπεδο του «πολιτικού περιηγήτη» Δαμιανού Δουράκη (… συνδαιτημόνος των Θόδωρου Ελιόγλου, Στέφανου Φωτιάδη, Αντώνη Φραγκεδάκη κτλ) και των «στενών επιστημονικών συνεργατών της» στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης ( ένα ζήτημα που θα ανοίξουμε προσεχώς και έχει ομολογουμένως ιδιαίτερα εξαιρετικό ενδιαφέρον ...

Αυτά προς το παρόν για την αποκατάσταση της αλήθειας

2 σχόλια:

  1. της αναρτησεις που κανει ο κοσμος να τις εμφανιζειςΙΑΚΧΕ η οπως αλλοιως σε λενε και οχι να τις διαγραφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια οργανωση. Ανοργανωτοι ησαν και παραμένουν κατοπιν απαιτησεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ