Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Η ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ, ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

  ΟΤΑΝ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ  ΤΟΥ 57% ... 
ΠΑΤΗΣΕ  ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ !!!


serresbomb: 22 Οκτωβρίου 2006 ο Στέφανος Φωτιάδης εκλέγεται νο...: Σαν σήμερα πριν ακριβώς από 10 χρόνια στις 22 Οκτωβρίου 2006 διεξάγεται ο δεύτερος γύρος των νομαρχιακών εκλογών ...

Οι Νομαρχιακές εκλογές του 2006 ήταν η αρχή της αποδόμησης για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όταν οι γαλάζιες παρέες και οι αδίστακτοι πολτικάντηδες της παράταξης, οργανωμένα και λυσσαλέα "επιτέθηκαν" στον Νομάρχη Κώστα Παπαναγιώτου, παραδίδοντας ανοήτως την Νομαρχία στην οικτρή μειοψηφία του 27% των Πασόκων ενός αμφιλεγόμενου Δημαρχίσκου από το Καβακλί.

Χαϊτιδης, Τσιπλάκης , Καρυπίδης ( ο πρώην Νομάρχης και σοϊ με τον Φωτιάδη), Βλάχος (υποψήφιος Δήμαρχος τότε), η παρέα του Αλέκου Χρυσάφη από το Επιμελητήριο και την Συνεταιριστική Τραπεζα, ο Απόστολος Μυτιληναίος ( ως Ιφιγένεια εν Σέρραις) και άλλοι αντικαραμανλικοί καθοδηγούμενοι από τον γνωστό Καναλάρχη της οδού Αίνου, έβαλαν την ταφόπλακα στην Νέα Δημοκρατία σε επίπεδο Ο.Τ.Α ...  (συνεχίζεται)   

4 σχόλια:

  1. Εκεί ξηλά στο POLIT BUREAU μπέρδεψαν την ΣΠ.Ε. με την ΝΟΜΑΡΧΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ...ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ
      ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2006 ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2016.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΣΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ.......
      ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙΣ......ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΣ !!!!!!!!!
      ΕΧΕΙΣ ΠΑΚΕΤΟ.......
      ΠΑΠΑΡΑ!!!!!

      Διαγραφή
  3. ΙΑΚΧΕ, ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ ΓΑΜΙΩΜΑΣΤΕ, ΠΛΑΚΩΣΕ ΚΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Η ΘΕΙΑ ΣΟΥ Η ΕΛΠΙΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ