Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ "Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ" ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ

ΛΑΛΑΚΗ , ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ
 ΤΑ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ ΣΟΥ


Πρώην υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του Τζιτζικώστα ( των 2.300 ψήφων μη φανταστείτε και τίποτε το ιδιαίτερο) αφού για λόγους "αντιπαροχής" , βολεύτηκε εν συνεχεία  στην ΑΝΕΣΕΡ του Καλογερούδη, με ετήσιες απολαβές 12,000 € , προφανώς επειδή δεν έχει  ξεπεράσει ακόμη το σοκ από την επιχειρηματική του αποτυχία συνεχίζει να καταγγέλλει επιχειρηματίες του ορεινού όγκου του Λαϊλιά, αν και κρατικοδίαιτος ( μη έχων πλέον κανένα έννομο συμφέρον παρά μόνο φθόνο , μιζέρια και κακία) σε έναν οργανισμό με αποκλειστικό σκοπό την οικονομική ανάπτυξη της Π.Ε. Σερρών

8 σχόλια:

  1. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. Ο ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ DALTON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΩ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΥΠΑ......ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ....ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ..........ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΜΕΝΟ...ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ!!! ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!! ΕΚΘΕΣΗ!!!!
    ΠΟΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ??????
    ΡΕ ΔΕ Γ@ΜΙ@ΣΤΕ ΛΕΩ ΠΑΠΑΡΕΣ.....ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ???
    ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙ.......ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΟΥ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ....ΠΟΣΟΥ 350,000€ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ ....ΜΕ ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ?????
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ??????
    ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΨΟΥΜΕ....ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ .....ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΔΟΧΟΣ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενας ανεπάγγελτος κρατικοδίαιτος ο γιος Καρυπιδη. Επιστημονικούς συνεργάτης , οπως και η μαμά Καρυπιδη στο βουλευτικό γραφείο του μπαμπά ´η αλλού συναδέλφου, υποψηφιος στον Τζιτζικωστα μετα βίας ξεπέρασε σε ψήφους την Δερέμπεη ( κι αυτη βολεύτηκε ως γραμματέας του Μωυσιαδη) , επι πενταετία χρονια υποψηφιος επίκουρος και ΤΩΡΑ Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΕΣΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε το αστροπελέκι ο 'αετοπετρας' δεν ειναι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλήθεια εκείνος ο γραφικός πρώην νομάρχης[το σακκάκι μου να αφήσω στην καρέκλα θα βγώ ]και πρώην βουλευτής [με βαμμένα μαλλιά που τα έκανε κανταίφι για να σκεπάσει το άδειο του ....μυαλό][αυτός με τα παπούτσια ..''στιλέτο''...ο ΕΤΣΕΒΙΤ..Ο LOVERS,O KINAKIAS O KAZINAKIAS,ο εξολοθρευτής των κονουπιών ,ο κουνοπόσημος,ο αλλαζών της Ν.Δ.....χάθηκε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΧΕΙ ΤΟ ΟΡΜΟΦΟΣΟΓΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΦΟΣ Ο LOVER ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΦΑΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο υιος υπηρξε ενας μετριοτατος μαθητης του 11. Δεν ειναι καν φιλολογος, αλλα μιας σχολης του κακου καιρου και ''αυτοδιαφημιζεται'' ως φιλολογος (κριμα στους αποφοιτους Κλασσικης Φιλολογιας του ΑΠΘ), υποψηφιος (αποτυχημενα) με τον Τζιτζι ωστε ο μπαμπακας να τον κανει γνωστο στην περιοχη, υποψηφιος διαδκτωρ (ΔΕΝ λογιζεται καν ως θεση, αφου καθενας αποφοιτος μεταπτυχιακου θεωρειται υποψηφιος διδακτωρ) και ξαφνικα με ενα αστειο προγραμμα σπουδων ενος μηνα, εγινε ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ... Με μηδενικη σοβαρη προυπηρεσια σε θεση διοικητικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ