Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΦΑΙΔΡΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

 ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ, ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΙ  ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ



ΤΑΡΑΞΕ ΤΑ ΛΙΜΝΑΖΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΑΜΗΛΟΤΑΒΑΝΙΑΣ ΠΑΛΙ Ο ΙΑΚΧΟΣ

o iakxos: ΑΚΟΥΣ ΠΑΥΛΑΡΑ;:      ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ,  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΑΣ ... Μας υποσχεθήκατε δημοψηφίσματα για τ...

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση του blog έσπευσαν σε δηλώσεις οι "κοιμώμενοι" της "εν υπνώσει" αντιπολίτευσης του Μουσταφά.


Διαβάστε τις δηλώσεις 7-9-2016 , δειτε και τα video 20-6-2016 για να καταλαβετε αγαπητοί μου Σερραίοι με τι αστροπελέκια  έχουμε μπλέξει ...

Του Δημητρίου Γ. Νάτσιου
Tις θέσεις τους για το θέμα της απόδοσης των στρατοπέδων Εμμ. Παππά, Παπαλουκά, και των αποθηκών στον Λευκώνα σύμφωνα με το Ν.2745/1999 καθώς και τις νέες απαιτήσεις του ΤΕΘΑ για το στρατόπεδο Κολοκοτρώνη κατέθεσαν στα ΜΜΕ οι επικεφαλής των τριών από τους τέσσερις συνδυασμούς της αντιπολίτευσης. Ο Στ. Φωτιάδης, ο Θ. Μηλίδης και ο Ν. Καρύδας προέβησαν σε δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Δ.Σ που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 7 Σεπτεμβρίου.
«Επιταγή χωρίς νούμερο τα στρατόπεδα»
  Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Στέφανος Φωτιάδης  δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Είμαστε πολύ σκεπτικοί από τη γενική μελέτη που ζητήθηκε από το κλιμάκιο του Υπουργείου Άμυνας.Θεωρούμε ότι αυτή η υπόθεση είναι πολύ ακριβή για τους Σερραίους. Να μην σας πώ νούμερα από την εισήγηση. Τα νούμερα είναι παρά πολύ μεγάλα, για τα εκατομμύρια που πρέπει να πληρώσουν οι Σερραίοι δημότες στα επόμενα χρόνια, προκειμένου να υλοποιηθεί αυτή η συμφωνία η οποία κλείνει με τον ποιο δύσκολο τρόπο.Θεωρώ ότι πρέπει να ανασκουμπωθούμε»Σε ερώτηση του «Σ.Θ» αν θα πρέπει να εγκαταλειφθεί η προσπάθεια ο Στέφανος Φωτιάδης απάντησε:« Αν θέλετε μία ανασκόπηση θα σας έλεγα ότι το νομοσχέδιο Τσοχατζόπουλου( 1999) ήταν παλιό νομοσχέδιο. Από τότε η τοπική αυτοδιοίκηση έχει πληγεί καίρια στα οικονομικά της. Για μας η διεκδίκηση δεν ήταν συμβατή με τη σημερινή κατάσταση μετά την κρίση. Είμαστε ο μοναδικός Δήμος που διεκδικεί τα Στρατόπεδα. Οι άλλοι Δήμοι δεν έχουν τα λογικά τους; δεν θέλουν να πάρουν τα Στρατόπεδα, γιατί δεν προχώρησαν; Θέτω ένα ερώτημα, Ποιοι είναι οι Δήμοι που εσωκλείουν στον αστικό τους ιστό στρατόπεδα; Σαράντα- πενήντα, εξήντα, αυτοί γιατί δεν προχώρησαν; Είχα πεί ότι η επιταγή που θα δώσουμε αν κλείσει η συμφωνία πριν το τρομερό που ήρθε από τον Υπουργό κ. Καμμένο είναι επιταγή που δεν έχει νούμερο. Είναι λευκή και προφανώς είναι εκατομμύρια αυτά που θα χρειαστούν. Πρέπει να προχωρήσουμε σε αυτή τη λύση; Εγώ ρωτώ όλους τους Σερραίους. Μελετώντας τα στοιχεία ως παράταξη σφιχτήκαμε»

   Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ
 
«Είχαμε διαβλέψει ότι το Υπουργείο δεν θα υποχωρήσει»
 Ο επικεφαλής  της ελλάσονος αντιπολίτευσης Θεόδωρος Μηλίδης επανέλαβε ότι η υποχρέωση της πολεοδόμησης τόσων στρεμμάτων στα στρατόπεδα ήταν μεγάλο βάρος για τον Δήμο. Διέκρινε ότι το Υπουργείο Αμυνας φέρνει συνεχώς νέα εμπόδια και προβλήματα προβάλλοντας ως επιχειρήματα ότι δεν υπάρχει μελέτη και βιωσιμότητα.Τόνισε ωστόσο ότι στη φάση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Δήμος το θέμα πρέπει να εξεταστεί με σοβαρότητα, και ρεαλισμό αν και διέβλεψε ότι το Υπουργείο Αμυνας δεν πρόκειται να υποχωρήσει.« Ως παράταξη περιμέναμε ότι θα υπάρχουν συνεχώς νέα αιτήματα από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ότι δεν θα είναι τόσο εύκολη η επίτευξη συμφωνίας. Εγώ πίστευα και πιστεύω ότι τα Στρατόπεδα ανήκουν στους πολίτες και τώρα το Υπουργείο άλλαξε ρότα και θέλει να νοικιάσει τα Στρατόπεδα» ανέφερε.

  ΜΑΝΤΗΣ ΚΑΛΧΑΣ , O "LOSSER" ΘΟΔΩΡΑΣ

«Ήμασταν αντίθετοι αλλά η κυβέρνηση αθετεί την συμφωνία»
Ο Νίκος Καρύδας εκπρόσωπος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» υποστήριξε ότι είναι άστοχο να ζητά από έναν Δήμο μελέτη Βιωσιμότητας για την απόδοση των Στρατοπέδων.« Μελέτη Βιωσιμότητας κάνουν επιχειρήσεις και όχι οι ΟΤΑ. Εδώ δεν πρόκειται για επένδυση αλλά για μία έκταση που θα παραδοθεί στο λαό για χρήση δική του αναψυχή και χώρο πράσινου που λείπουν από την πόλη. Εγινε η συμφωνία που προώθησε η δημοτική αρχή εμείς είμασταν αντίθετοι( αυτό όμως είναι άλλο ζήτημα) αλλά ειλικρινά δεν ξέρω γιατί η κυβέρνηση αθετεί την  συμφωνία»
«Η λύση μέσω ΚΕΔΕ πλέον»
Ο επικεφαλής του συνδυασμού  « Διάβαση Πεζών» Δημήτριος Γιαννακίδης μας κατέθεσε την άποψη του για το θέμα τηλεφωνικά:Ειδικότερα  δήλωσε στο «Σ.Θ.» τα εξής:« Η δική μας θέση ήταν και είναι η καθολική και οριστική απόδοση των στρατοπέδων χωρίς ανταλλάγματα. Θεωρούμε ότι είναι περιουσία του σερραικού λαού τα στρατόπεδα που χρησιμοποιήθηκαν σε άλλες εποχές από τον Στρατό για την άμυνα της χώρας. Από την εξέλιξη των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι οι ορέξεις του Υπουργείου Αμυνας δεν σταματούν και συνεχώς θα ανεβαίνουν οι απαιτήσεις. Τώρα πληροφορηθήκαμε ότι θέτουν θέμα πολεοδόμησης του Στρατοπέδου Κολοκοτρώνη αν και δεν τους ανήκει. Νομίζω ότι πρέπει να τεθεί η διεκδίκηση των στρατοπέδων χωρίς αντάλλαγμα στη ΚΕΔΕ διότι δεν είναι θέμα του Δήμου Σερρών το ζήτημα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ