Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΩΝ ...


ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΟΜΩΣ ...


 ...Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ "ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ !!!"


Σε ρωτάω φίλτατε αναγνώστη : 
 "Μπορεί ο χεσμένος να διαμαρτύρεται επειδή βρωμάνε τα σκατά ; 
όπως έλεγε η θεία μου η Επινλίκη

6 σχόλια:

  1. Καλά αυτά που γράφει ο αναγνώστης αλλά ας δούμε και την άλλη όψη του νομίσματος.Όταν τη σημερινή αντιπολίτευση προεκλογικά την ενδιέφερε αποκλειστικά και μόνο η κατάκτηση της πλειοψηφείας(θεμιτό ως ένα βαθμό, ποιος άλλωστε κατεβαίνει σ έναν αγώνα για να χάσει)χωρίς να υπολογίσει όμως ότι μπορεί να παίξει και το ρόλο της αντιπολίτευσης ή απλά αυτός ο ρόλος είναι αγγαρεία γι αυτή ή πολύ λίγος,τότε ναι η εκάστοτε πλειοψηφεία θα αλωνίζει...γιατί για να χορέψεις τανγκό χρειάζονται δύο...να τα λέμε κι αυτά!Διότι ναι μεν η πλειοψηφεία αποφασίζει αλλά και η μειοψηφία ελέγχει και γι αυτό δε διάβασα κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ .....
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ...ΑΛΛΑ Ο ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ..
    ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ "ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟ"..
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ
    ΟΤΙ ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑΤΖΕΩΝ ΥΠΕΒΑΛΕ ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΖΑΜΠΑ....ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ..Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ!!!!!
    ΟΤΙ Η ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ.......ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο 65ΧΡΟΝΟΣ ΚΛΟΟΥΝ???
    Η ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΑΝΟΡΑΜΑΤΙΣΤΩΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΙΣ ΑΠΈΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ...ΟΣΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΣΎΣΣΩΜΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ....ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ????
    Η ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΡΟΥΣΦΕΤΙΩΝ ΔΕΧΕΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟ ΚΙΛΙΚΕΙΟ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΌΣΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΙΝΑΝ.....ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ????
    Η ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΈΔΩΝ ....ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ""ΜΑΪΜΟΥ"" ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ.....ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΩ?????
    ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΚΟΣΤΊΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΚΑΣΜΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΗΝ ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ....ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ....ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ!!!!!!! ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ????? ΟΤΑΝ ΔΙΝΑΝ ΑΛΛΟΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΑΥΤΟΙ ....ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΙ ""ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ""" ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ.....ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΣΜΗ ΤΩΝ ""ΜΟΥΡΜΟΥΡΙΩΝ""" ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ...
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΟΛΕΣ....ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΑΛΛΟΥ....ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.....
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .....ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ...
    ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΔΡΟ.....ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΟ......ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ , ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ, ΟΜΩΣ ...
      ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ "ΧΕΣΜΕΝΟ" ΚΑΙ ΤΟΝ LOOSER ΘΘΟΔΩΡΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ, Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ. ΜΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Ο ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΕΚΠΤΩΤΟΣ

      Διαγραφή
    2. ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.......ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΤΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΙΚΑΝΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ .....ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ..
      ΤΟ "ΧΕΣΜΕΝΟ" ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...ΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ....
      ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΕΚΠΤΩΤΟΣ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ.....ΕΜΠΡΟΣ ΣΕ ΣΕ ΕΓΓΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ....ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ.....ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΒΓΑΛΕ "ΜΟΥΡΜΟΥΡΙΑ" ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!!!!!!
      ΕΧΕΙΣ Ή ΜΟΝΟ.....ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ
      ΕΓΩ ΕΙΔΕΣ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ...ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.

      Διαγραφή
  3. Πιστεύεις ότι ο Μουσταφάς βρήκε και τα κάνει?????
    αλήθεια τι βρήκε και τι κάνει?????
    εκτός από να καταστρέφει συστηματικά την πόλη???
    εκτός από το υποβαθμίζει την πόλη και τους κάτοικους της ...στην προοπτική του να "μαζεψουμε όσα περισσοτερα μπορούμε""??????
    εκτός του να εκτίθενται κάποιοι του συνδυασμού του κατηγορούμενοι για σεξουαλική παρενόχληση....ως κοινά λιγούρια?????
    οι υπόλοιποι του συνδυασμού εκλεγμένοι και μη τι ρολο ακριβως παίζουν ???? δεν είναι συμμέτοχοι ή είναι να υποθέσω πολιτικά ηλίθιοι????
    τι πρέπει να κάνει η αντιπολίτευση για να μην γίνει γραφική?????
    να τρέχει νύχτα μέρα στον εισαγγελέα?????
    εσείς που είστε πολίτες και τα βλέπετε όλα αυτά γιατί δεν ενεργείτε αντί γι΄αυτούς ώστε να τους εκ θέσετε.............παρά μόνο κάθεστε κρυμμένοι και ρίχνετε ανάθεμα σε όλους......ως κοινές κουτσομπόλες της γειτονιάς?????
    Αυτά ΙΑΚΧΑΚΟ....είναι προφάσεις εν αμαρτίες...ή του στύλ όλοι ίδιοι είσαστε....για να μην δείξετε την ανεπάρκεια και τον ύποπτο αυτοδιοικητικό ρόλο του Μουσταφά και της παρέας του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΠΑΖΟΥΝ ΚΑΡΥΔΙΑ ....ΖΩΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ..ΜΑΚΑΚΩΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ