Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

AYTH ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ

 ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ 



Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο Κιλκίς, Χρήστος Χατζησάββας χαρακτήρισε την ανάρτηση ως «απαράδεκτη ενέργεια προπαγάνδας από την Ελληνική αστυνομία» και αναφέρει ότι «υιοθετεί πολιτικές θέσεις και προπαγανδίζει εμμέσως υπέρ της πολυπολιτισμικότητας».

«Στην εικόνα που αναρτήθηκε διακρίνονται τρία μικρά παιδιά να παίζουν σε παραλία, προφανώς της Ελλάδος. Το ένα από αυτά τα παιδιά είναι σκουρόχρωμο. Αυτή η ενέργεια του αναρτήσαντος την εν λόγω φωτογραφία αποτελεί έμμεση και υποσυνείδητη προπαγάνδα αλλά και σαφέστατη θέση υπέρ της πολυπολιτισμικότητας και της μίξης των εθνών», είπε ο κ. Χατζησάββας.

Τέλος, ρώτησε τον υπουργό Εσωτερικών ποιος είναι υπεύθυνος για αυτή την ενέργεια και από πού έλαβε τη σχετική εντολή. «Για ποιον λόγο εμπλέκει η κυβέρνηση την Ελληνική Αστυνομία σε τέτοιους είδους έμμεσες ή άμεσες προπαγανδιστικές ενέργειες, υπέρ ή κατά πολιτικών θέσεων», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ