Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ vs ΤΖΙΤΖΙ (ΛΑΛΑΚΗ)

ΕΝΩΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ 
ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ 

                             
           


 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ 
για την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
 ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ 4, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
ΤΗΛ - ΦΑΞ: 2310521842 

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
 ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ 198, 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
ΤΗΛ: 2313319774 
                                                            
         ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 Κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Α. Τζιτζικώστας, αποκάλυψε τις πραγματικές του θέσεις και το σχεδιασμό του ίδιου και της παράταξής του, τα οποία είναι διαμετρικά αντίθετα από όσα κατά καιρούς ευαγγελίζεται στις περιοδείες του, ειδικά όταν βρίσκεται ενώπιος ενωπίω των αφελών που των εμπιστεύτηκαν. 


Συγκεκριμένα στις δηλώσεις του ευθυγραμμίστηκε απολύτως με τις ανθελληνικές κυβερνητικές πολιτικές, όπως αυτές υπαγορεύονται από τους ευρωπαίους, της υποδοχής και της εγκατάστασης ακόμα περισσότερων λαθροεισβολέων στην Ελλάδα, ανησυχώντας μόνο για τη διατήρηση της συνθήκης Σένγκεν και της συμφωνίας Δουβλίνο ΙΙ, πράγμα που πρακτικά σημαίνει τη μετατροπή της χώρας σε ένα τεράστιο hot spot. 

Οι σοβαρότερες διαφωνίες του για το λαθρομεταναστευτικό αφορούν τη διαχείριση των χρημάτων για την εξυπηρέτηση των αναγκών των εξ ανατολών εισβολέων. Θα ήταν πράγματι εξαιρετικά ενδιαφέρον αν τολμούσε να πει τα ίδια κοιτώντας κατά πρόσωπο τους δυστυχείς εξαπατημένους ψηφοφόρους του, που, παράλληλα με τη φτώχεια των μηνμονίων, αντιμετωπίζουν πλέον την ανασφάλεια και την υποβάθμιση της ζωής τους, εξαιτίας των λαθροεισβολέων.

Τη στιγμή που η Ευρώπη σηκώνει φράχτες και το ανθελληνικό πολιτικό κατεστημένο προσκαλεί ακόμα περισσότερους λαθροεισβολείς, σε αγαστή συνεργασία με όσους απεργάζονται σκοτεινά σχέδια σε βάρος των Ελλήνων, η μόνη λύση για την αντιμετώπιση του προβλήματος είναι η ενίσχυση των Εθνικιστικών κομμάτων και η ανάδειξή τους σε κυρίαρχες πολιτικές δυνάμεις. 

Η Ελληνική Αυγή και ο πολιτικός της φορέας, Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, έχουμε ξεκάθαρες θέσεις για το λαθρομεταναστευτικό και απαιτούμε το σφράγισμα των συνόρων και την αυστηρή εφαρμογή του νόμου, με την άμεση απέλαση όσων παρανομούν εισβάλοντας στη χώρα μας.

1 σχόλιο:

  1. Ποιά αυγή απ'ολες την ΑΥΓΗ ,ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΤΗΝ ΧΡΗΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΥΓΗ,ΤΟΝ ΛΑΟΣ?...πρω'ι'-πρω'ι' με την γλυκιά αυγούλα ξυπνώ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ