Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

ΠΥΡΕΤΟΣ ΣΤΗΝ "ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΔΕΞΙΑ"

ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ... ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ


"Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΡΑΝΑΝΛΗ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ
 ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ"

Πρωτοφανή επίθεση στον Κώστα Καραμανλή εξαπολύει το Βήμα του Σταύρου Ψυχάρη, με το timing μονάχα τυχαίο να μην μπορεί να θεωρηθεί.

Στον απόηχο της υπόθεσης Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ και της «ομερτά» Μητσοτάκη, η εφημερίδα στην οποία έχει βασίσει την αντιπολιτευτική ρητορική του ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπολύει μύδρους κατά του πρώην πρωθυπουργού, εξυπηρετώντας τις προθέσεις της ηγεσίας της ΝΔ για πλήρη αποκαραμανλισμό της παράταξης.

Με εκτενές άρθρο της η εφημερίδα Το Βήμα και με τίτλο «Πώς η πολιτική Καραμανλή άνοιξε το δρόμο στη χρεοκοπία», φορτώνει όλα τα δεινά της χώρας στην περίοδο διακυβέρνησης Καραμανλή, αφήνοντας στο απυρόβλητο φυσικά το πάρτι των κυβερνήσεων Σημίτη, με τον οποίο φλερτάρει πλέον ανοιχτά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ και την απόφαση του Αρείου Πάγου για παραπομπή σε δίκη του Ανδρέα Γεωργίου, η ΝΔ με εντολή Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έβγαλε ανακοίνωση… Ενώ αντίθετα έχουν τοποθετηθεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος με άρθρο του που έκανε λόγο για «τρίτο κυβερνητικό εταίρο» εννοώντας την καραμανλική πτέρυγα της ΝΔ, αλλά και ο επικεφαλής του Ποταμιού βγάζοντας λάδι τον Γεωργίου πριν τον κρίνει η Δικαιοσύνη!
Είναι σαφές ότι η υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ συσπειρώνει μεγάλα συμφέροντα, τόσο πολιτικά, όσο και μιντιακά, τα οποία τόσα χρόνια μετά επιχειρούν να πλήξουν την πρωθυπουργική θητεία του Κώστα Καραμανλή για να καθαγιάσουν την περίοδο Σημίτη και το χάος των τελευταίων έξι ετών των μνημονίων.

2 σχόλια:

  1. ΨΥΧΑΡΗΣ...δαιμόνιος ,μαριονετίστας,κομμουνιστής,δημοσιογράφος,αρριβίστας,παρασκηνιάκιας,κέρδισε την εύνοια του ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και Ε.ΑΒΕΡΩΦ.κουμπαριά με Α.ΠΑΠΠΑΝΔΡΕΟΥ,Σ.ΚΟΚΚΑΛΗ ,Χ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ...αυτός που ήταν και είναι πολέμιος του Κώστα Καρσαμανλή.λεγοντάς του ΄΄ΝΤΟΛΙ''ο κλωνιστός της πολιτικής[λογω θειου] σε αυτόν τον αρπακόλλα του Δ.Ο.Λ...αναφέρεσαι ΙΑΚΧΕ λάθος σχόλιο έκανες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ