Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ...

ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ , ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ... ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΕΙΩΤΟ



ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΤΕΝΑΟΥΕΡ : ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΟΙ ΑΝΕΛ ΕΓΙΝΑΝ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Γράφει ο Αντίοχος

 Σας παρουσιάσαμε εχθές τα κυριότερα σημεία της Έκθεσης του γερμανικού Ιδρύματος Αντενάουερ (μερκελιστές), για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα. Σήμερα, ως… επίλογο, θα σας παρουσιάσουμε τη γνώμη των μερκελιστών για το λόγο που ο στημένος στα τέσσερα μπροστά στην αφέντρα Μέρκελ, υπουργοπάνος Καμμένος… έσκισε τις περιβόητες… «κόκκινες γραμμές» του κι έγινε δούλος των κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ.
Iδού: «Οι ιδρυτικές αρχές του λαϊκιστικού δεξιού κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχουν αρχίσει να εξαφανίζονται εντελώς από τη στιγμή... που έγιναν κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ. Οι ΑΝΕΛ ακολουθούν πιστά τον ΣΥΡΙΖΑ σε οποιαδήποτε κυβερνητική επιλογή. Αυτό συμβαίνει ακόμα και με την πολύ προβληματική για το λαϊκίστικο κόμμα, φιλελεύθερη μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης. Οι ΑΝΕΛ έχουν μόλις εννέα βουλευτές, κατέχουν όμως συνολικά 5 υπουργικές θέσεις (συμπεριλαμβανομένων των αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών). Αυτό μπορεί να εξηγήσει σε μεγάλο βαθμό την υψηλή αφοσίωση των δεξιών λαϊκιστικών ΑΝΕΛ στον αριστερό ΣΥΡΙΖΑ». 

Έχουν δίκιο οι μερκελιστές, αλλά ξέχασαν τα πιο… σπουδαία: το υπουργείο Εθνικής Αμύνης, Hot Spots και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων, αλλά και το ελικόπτερο, από το οποίο ο υπουργοπάνος κατεβαίνει μόνο για να πάει για… ύπνο!

2 σχόλια:

  1. ΙΑΚΧΕ ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΑ ΘΥΜΩΣΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΒΑΣΙΛΗΣ ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΠ Η ΕΠΙΧΟΡΗΓΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ...ΑΝΕΛ...ΚΑΜΜΕΝΟΣ...ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ..ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ..ΓΑΜΗΣΤΕΤΟΝ ...ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ..ΚΑΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ