Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΚΑΛΕΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ

ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΝΤΗ ΤΗΝ ΣΥΡΙΖΑΙΑ ;


Την εισβολή ομάδας αντιεξουσιαστών στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά Θεσσαλονίκης σχολίασε στο τοπικό τηλεοπτικό σταθμό «ΤΗΛΕ Επιλογές» ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος.»Είναι καταδικαστέα από όλους, και ιδίως από τους ευσεβείς χριστιανούς οι οποίοι εκκλησιάζονται. Αλλά πρέπει και η επίσημη πολιτεία να τα καταδικάσει ώστε να μην έχουμε συνέχεια αυτών των γεγονότων» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος.»

«Εάν αυτό συνέβαινε σε τζαμί τι αποτέλεσμα θα είχαμε; Το αντιλαμβάνεται κανείς, και τι συνέπειες θα είχαν αυτοί που θα έκαναν μια τέτοια προσβολή στην ιερότητα ενός χώρου;» τόνισε ο κ. Μακάριος.

Στην συνέχεια ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου συμπλήρωσε: «Για αυτό η κοινωνία μας θέλει λίγο διαπαιδαγώγηση, είμαστε εκτός τόπου και χρόνου. Είμαστε εκτός του περιβάλλοντός μας, της πίστεώς μας, της ορθοδοξίας μας, της πατρίδας μας. Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα εν ονόματι του μοντερνισμού ή εν ονόματι της αναρχίας.»

 «Απόρησα έτσι πως αμέσως αθωώθηκαν για την προσβολή της εκκλησίας του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά. Βλέπετε ότι εμείς δεν μπορούμε να επέμβουμε αλλά η πολιτεία πρέπει δραστικά να λάβει τα μέτρα της» υπογράμμισε κλείνοντας ο Σεβασμιώτατος.

6 σχόλια:

  1. οχι και κοντη....μπαρδακοβουλωμα..ναι ταπα ναι..ζουμπας ναι..σταμνα ναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στου κοφού την πόρτα οσο θέλεις βρόντα....ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ...κομμουνιστες,αριστεροι,υβριδια μαρξιστικης φιλοσοφιας,εθνομηδενιστες,κρατικοδιαιτοι τεμπεληδες ,τσιπρολογοι,απατεωνες,αρπαγες,οι της αμαρτωλης πλατειας ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ!!!!!!!!..αυτοι ειναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ......
    ΑΜΕΣΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.....
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ "ΔΗΘΕΝ¨" ΚΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΣΕ ΑΚΛΗΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ....ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΝΤΡΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΤΑΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ , ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ, ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟΜ ΔΙΚΑΙΟ. ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΧΑΛΒΑΔΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΘΕΡΑΠΑΙΝΙΔΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΙΣΛΑΜΟΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

      Διαγραφή
  4. εδω κοντη εκει κοντη που ειναι η κοντη...η ντοπια παπατζου του συριζα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΙΡΑΚΙΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΝΥΧΤΑ. ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ ΣΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΥΣ- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΊ

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ