My visitors

Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΖΕΙ;

ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ


  ΣΕ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΟΙ ΚΑΡΑΝΑΝΛΙΚΟΙ

Δεν έχει τέλος το σφυροκόπημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη από τον πρώην υπουργό της ΝΔΓιάννη Μιχελάκη για τις επιλογές της ηγεσίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες υποδέχεται με… ιδιαίτερη ικανοποίηση το καραμανλικό μπλοκ της παράταξης.

Ενδεικτικό είναι το σχόλιο με το οποίο συνόδεψε την ανάρτηση του άρθρου του Γιάννη Μιχελάκη ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος: «Για να δούμε….Σε λίγο θα μας λένε ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ο αναμορφωτής της συγχρονης Ελλάδας….» σχολίασε δηκτικά αναφερόμενος στις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Μετά την πρωτοφανή κριτική για την εκκωφαντική σιωπή – σχεδόν «ομερτά» – της ΝΔ για την παραπομπή του Ανδρέα Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ σε δίκη για το φούσκωμα του ελλείμματος του 2009, ο Γιάννης Μιχελάκης με άρθρο του στο thepressroomε ξαπολύει μύδρους κατά της ηγεσίας με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας το Βήμα, που στοχοποιεί για τα μνημόνια την κυβέρνηση Καραμανλή και αφήνει στο απυρόβλητο την περίοδο διακυβέρνησης Σημίτη και το ρόλο της ΕΛΣΤΑΤ – Γεωργίου.
Ο πρώην υπουργός της ΝΔ επισημαίνει σε άρθρο του πως εάν «και σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αντιδράσει με επίσημη ανακοίνωση στην επιχείρηση αποδόμησης της ΝΔ, που επιχειρείται σήμερα από το «ΒΗΜΑ», τότε πλέον είναι σαφές, ότι έχει αποφασίσει να παραδώσει, επί της ουσίας, τα κλειδιά του κόμματος στο σύστημα Σημίτη και τα εξαπτέρυγά του».
Διαβάστε το άρθρο κόλαφο του Γιάννη Μιχελάκη
" Αν και σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αντιδράσει με επίσημη ανακοίνωση στην επιχείρηση αποδόμησης της ΝΔ, που επιχειρείται σήμερα από το «ΒΗΜΑ», τότε πλέον είναι σαφές, ότι έχει αποφασίσει να παραδώσει, επί της ουσίας, τα κλειδιά του κόμματος στο σύστημα Σημίτη και τα εξαπτέρυγά του.
Μέχρι σήμερα η επικοινωνιακή «ομερτά», που έχει επιβληθεί από την σημερινή ηγεσία της ΝΔ για το θέμα της ΕΛΣΤΑΤ και του Γεωργίου, έχει επιτρέψει σε εκείνους, που οδήγησαν την χώρα στα μνημόνια και στην τρόικα, να κερδίσουν ζωτικό πολιτικό χώρο και να πιστέψουν ότι μπορούν να βγουν από το πολιτικό περιθώριο, που τους έχει τοποθετήσει ο ελληνικός λαός εδώ και αρκετά χρόνια. Να πάρουν την ρεβάνς από την Νεα Δημοκρατία και τον Κώστα Καραμανλή.
Και σήμερα δυστυχώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους δίνει την ευκαιρία.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, αν κάποιοι μέσα από την ηγετική ομάδα της Συγγρού πιστεύουν ότι «θάβοντας» επικοινωνιακά την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ «καθαρίζουν» με τον Καραμανλή διαπράττουν πολιτικό έγκλημα εις βάρος της χώρας και μιας ολόκληρης παράταξης.
Γιατί στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν, η ΝΔ θα έχει ταυτιστεί με εκείνους, που έχουν την ιστορική ευθύνη για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η πατρίδα σήμερα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να τους ακολουθήσει στον δικό τους πολιτικό κατήφορο, αφήνοντας χώρο σε ακραίες πολιτικές φωνές.
Όσοι από την ΝΔ πιστεύουν, ότι προσφέροντας «γην και ύδωρ» στο σύστημα Σημίτη θα εξασφαλίσουν κυβερνητική πλειοψηφία και πρωθυπουργία είναι «μακριά νυχτωμένοι».
Δεν έχουν ακούσει για παρασυναγωγές και μυστικά δείπνα στην Κηφισιά στις οποίες περιφέρουν την πρωθυπουργική καρέκλα ως «πολύφερνη νύφη» αναζητώντας… «τεχνοκράτη γαμπρό»; Δεν έχουν καταλάβει το παιχνίδι υπονόμευσης που παίζεται, όχι μόνο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και για την Φώφη Γεννηματα και τον Σταύρο Θεοδωράκη; Ειδικά για τη ΝΔ στο παιχνίδι υπονόμευσης συμμετέχουν και κάποιοι μέσα από το κόμμα.
Και τέλος πάντων, αν όλα αυτά δεν πείθουν ή ακούγονται σε κάποιους, από την ηγετική ομάδα της ΝΔ, ως θεωρίες συνομωσίας ή αποκυήματα νοσηρής φαντασίας, ας συμβουλεύσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πράξει το αυτονόητο. Το αυτονόητο, για τον πρόεδρο ενός κόμματος, που σέβεται την ιστορία της παράταξης και τους ηγέτες της. Και δεν είναι άλλο από το να υπερασπιστεί και την ιστορία της παράταξης και τους ηγέτες της.
Αν το πιστεύει… Γιατί αν δεν το πιστεύει, τις επόμενες ημέρες, που θα πάει στα νέα γραφεία, ας πάει έχοντας φτιάξει ένα νέο κόμμα!!!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.posts@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ