Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ !!!! ( video)

 ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ  ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ ΘΥΜΙΘΗΚΕ ΤΙΣ "ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ"



  ΟΤΑΝ  ΤΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΨΗΦΙΖΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ;




Αυτός ο χαρισματικός αριβίστας, ο ορισμός του πολιτικού απατεώνα. Είναι τελικά αδίστακτος !!!!!

"Έβγαλε από την ναφθαλίνη" ένα τραγικό ιστορικό γεγονός και το καπηλεύτηκε με τον χειρότερο τρόπο συνδέοντας το με την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων και κατά την προσφιλή του τακτική "άρχιζε και πάλι να μοιράζει καθρεφτάκια" στους ανόητους ιθαγενείς. 

Στην μνήμη των σφαγιασθέντων στο Κομμένο Άρτας έστησαν μια κομματική φιέστα η οποία σηματοδοτεί επι της ουσίαςτην έναρξη του προεκλογικού αγώνα καθόσον ο Τσίπρας "τρέχει να προλάβει" τα χειρότερα προσφεύγοντας σε πρόωρες εκλογές πριν ο γνωστός Καρούμπαλος ισοπεδώσει τα πάντα "με τις μεταρρυθμίσεις" που υποχρεούνται να θεσμοθετήσουν τον Οκτώβριο στα εργασιακά  όπως  αναγκάζονται από το 3ο Μνημόνιο που ψήφισαν οι 222 εθνοπροδότες την 13-8-2015.

1 σχόλιο:

  1. Τον πιεζει ο μ.γλεζος..για να γραφει στον ταφο του ...ο ανθρωπος..που κερδισε την γερμανια για δευτερη φορα...η πρωτη ηταν κομμουνστικη..προπαγανδα ....κουτα ελληνοπουλα και εγω μεα σε αυτα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ