Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΙΟΥΝΤΑΙ

 ΑΞΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ;




Οι αρχές δηλητηρίασαν εκατοντάδες σκυλιά στην νότια πόλη Καράτσι του Πακιστάν,
σε άλλη μια προσπάθεια του δήμου της πόλης να περιοριστεί ο πληθυσμός των αδέσποτων που επιτίθενται σε χιλιάδες ανθρώπους κάθε χρόνο στην μεγαλούπολη των 20 εκατομμυρίων κατοίκων.
Τα πτώματα των σκυλιών βρέθηκαν διάσπαρτα σε περιοχές της πόλης και εργαζόμενοι του δήμου τα περισυνέλεξαν.

«Τουλάχιστον 700 σκυλιά θανατώθηκαν μόλις σε δύο περιοχές στα νότια της πόλης τις τελευταίες δύο μέρες», δήλωσε ο Σάταρ Τζαβάντ, ένας εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής.

Οι αξιωματούχοι εκτιμούν πως η επιχείρηση που διεξάγεται σε όλη την πόλη και ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα έχει αποτέλεσμα τον θάνατο χιλιάδων αδέσποτων σκύλων, αλλά οι αρμόδιοι δεν έχουν μια πλήρη καταμέτρηση και για τις έξι συνοικίες της πόλης.

Η θανάτωση των σκυλιών διεξάγεται με χρήση δισκίων που περιέχουν δηλητήριο και είναι κρυμμένο σε κρέας κοτόπουλου έχει δεχτεί επικρίσεις από υπερασπιστές των δικαιωμάτων των ζώων, αλλά ένας άλλος αξιωματούχος της πόλης, ο Μοχάμεντ Ζαχίντ, δήλωσε πως η θανάτωση των ζώων είναι απαραίτητη καθώς οι αγέλες αδέσποτων σκυλιών θέτουν μια απειλή για τους κατοίκους.
Τον περασμένο χρόνο το νοσοκομείο Τζίνα στο Καράτσι νοσήλευσε 6.500 ανθρώπους τους οποίους δάγκωσαν σκύλοι και αυτό το χρόνο, έως σήμερα, έχουν καταγραφεί 3.700 περιστατικά, δήλωσε ο δρ. Σεμίν Τζαμάλι, επικεφαλής της μονάδας επειγόντων περιστατικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ