Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΣΑΜΠΑΝΗ, ΤΟ ΣΟΪ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ;

          "ΕΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΒΑΝΤΑ ... ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΝ"
 

Δηλαδή όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη "Μας είδανε αλευρωμένους μας πήρανε για μυλωνάδες"

Αν κατάλαβα καλά , ο ΟΠΑΚΠΑ θα πληρώσει όλα τα έξοδα της εκδήλωσης , θα παραχωρήσει το Δημοτικό Γήπεδο και θα αναλάβει και την προβολή της συναυλίας και των προνομοιούχων καλλιτεχνών, οι οποίοι αφού "αφαιρέσουν" τις δικές τους αμοιβές θα αποδώσουν το 15% των εσόδων στον "διοργανωτή" ΟΠΑΚΠΑ !!!

"Δουλειές με φούντες" , δηλαδή ... πρωταρχικός σκοπός της εκδήλωσης είναι αφού "βγάλουν μεροκάσματο" οι καλλιτεχνες να εισπράξουν και το 85% των εισπράξεων και όλα αυτά εν ονόματι της φιλανθρωπίας

Προφήτη από το Τουτλί , σωστό ή λάθος;

1 σχόλιο:

  1. Εδω ο κοσμος καιγεται και το μνι χτενιζεται. Εν αρχη ηταν ο Ρεμος στην συναυλια του φωτεινου παντογνωστη κυρ Χρηστου. Στη συνεχεια ο προφητης απο το Τουτλι κανει και αυτος το δικο του πανηγυρακι. Εχετε χαζεψει εντελως αμφοτεροι. Ο κοσμος πειναει και εσεις φρου φρου και αρωματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ