Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Η ΕΛΛΑΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ

Kλεπτολόγιο θα υπάρξει για τα λαμόγια του Αλεξιάδη;





Με την αποκάλυψη ότι συνταξιούχοι υπάλληλοι του Υπουργείου Οικονομικών εξακολουθούσαν να εισπράττουν για χρόνια τους μισθούς που έπαιρναν ως εν ενεργεία και ταυτόχρονα ελάμβαναν κανονικά και τις συντάξεις τους, συνόδευσε την υποβολή της παραίτησής του από την θέση του γενικού γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας ο Δημήτριος Κλούρας

 Όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος ...
 ο κ. Κλούρας, φανερά ενοχλημένος, συνόδευσε την υποβολή της παραίτησής του με ένα δελτίο τύπου πέντε σελίδων το οποίο ανάρτησε στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας. 

Στα πιο σημαντικά σημεία του εκτενούς αυτού δελτίου τύπου είναι η αποκάλυψη ότι καταβάλλονταν επί έτη σε συνταξιοδοτηθέντες υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών, πέραν των συντάξεών τους, και οι μισθοί που έπαιρναν όταν ήταν ακόμη εν ενεργεία υπάλληλοι!

Ο κ. Κλούρας διευκρινίζει μάλιστα ότι, εξαιτίας αυτού του γεγονότος, η απώλεια εσόδων για το Δημόσιο ξεπέρασε τα 3.000.000 ευρώ για το έτος 2014 και το 1.000.000 ευρώ στο πρώτο εξάμηνο του 2015. Αναφέρει δε ότι «η ίδια κατάσταση πιθανόν να ισχύει και σ’ άλλα υπουργεία»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ