Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

SLIAM SLIOUM KOKKONA ΜΑΡΙΓΩ

H MΑΡΙΑ Η ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΙΑ !!!
ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ ΟΙ ΑΝΕΛΙΣΤΕΣ


ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΚΥΒΕΝΡΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ 
ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ , ΠΑΤΡΙΩΤΗ


"Η Μαρία της Σιωπής"  μίλησε και τα είπε όλα μέσα σε 2:26' ... 

Και τι δεν μας είπε λοιπόν : "... το θέμα δεν είναι τι θέλω εγώ , εκεί που θα με τάξουν θα δουλέψω όσο μπορώ καλύτερα ..." , ( να δουλέψεις δεν λεω , να κόψεις την συνήθεια να δουλεύεις εμάς όμως ),  "...το Υπουργείο ΜΑΚΘΡΑ με εκφράζει απολυτα, μου αρέσει να περιδιαβαίνω την Μακεδονία και την Θράκη ..." ( ειναι κι αυτό μια μορφή εναλλακτικού τουρισμού) , "... να αναβαθμιστεί το Υπουργείο και να γίνει ένα κανονικό Υπουργείο ..." ( να που πέσαμε και πάλι σε γιαλαντζί κατάσταση !!!! θα πρέπει να της αναγνωριστεί η τιμιότης που το παραδέχθηκε ότι είναι μη κανονική Υπουργός, κάτι σαν την Barbie, δηλαδή) και την ρουκέτα την άφησε για το τέλος "  ... είμαι ήδη και Καραμανλική πτέρυγα και Υφυπουργός , άρα δεν πρέπει να στεναχωριούνται πολύ ..."  ( τώρα που το επιβεβαίωσες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει και στην στήριξη Καραμανλή με αχυρανθρώπους τους ΑΝ.ΕΛ. μάλλον εσύ θα πρέπει ν'αρχίσεις να στεναχωριέσαι )

5 σχόλια:

  1. Θα σε πάρω να φύγουμε σ'άλλη γη σ'άλλα μέρη........ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σε πάρω να φύγουμε σ΄άλλη γη σ'άλλα μέρη.............ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚουφοτΟλη, τα είπαμε αυτα , μαζέψτε την. Οτι ναναι ειναι η γυναίκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. iakxe ! επειδή σε παρακολουθω σχεδόν καθημερινά , εδώ και μια εβδομάδα ακριβώς τι είδους έντομο σε τσίμπησε και δαγκώνεις σε κάθε ανάρτηση την Μαρία την Κόλλια ; συνέβη κάτι ............. ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΦΙΛΤΑΤΕ. Η ΚΟΛΛΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΛΙΑ, ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΩ.

    ΤΩΡΑ ΕΑΝ Η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΤΟ ΕΝΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΟΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΛΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΟΥΣΑ ΥΦΥΠΟΥΡΗΓΟ ΜΑΣ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ "ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ" ΚΟΛΛΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ... ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ