Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

H ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ "ΚΑΠΕΛΩΝΕΙ" ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ

ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΑΛΛΑ Η ΚΟΛΛΙΑ ΤΟΝ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ






1.   Τι μας είπε λοιπόν   με τις ελληνικούρες της η Υπουργάρα μας, η οποία έσπασε εκτάκτως την σιωπή της για να αβαντάρει τον αγαπημένο της Μουσταφά ; 

Ο τελευταίος σημειωτέον
 ομολόγησε και ήταν κατηγορηματικός ότι μόνο κλωστηδόν δεν τον πέταξε έξω από το γραφείο του ο Πάνος Καμμένος
 όταν του ζήτησε να εξαιρεθούν τα στρατόπεδα των Σερρών από το νέο νομοσχέδιο. 
2.    
3.   Η Υπουργός "βρισκόταν στο σκοτάδι" και μόλις ενημερώθηκε για το ζήτημα ζήτησε "...από τον κυρ Δήμαρχο και κύριο τον Παύλο να έχουν στα χέρια τους μια οικονομοτεχνική  μελέτη η οποία να αξιολογεί και να εκτιμά ποια, ποιο είναι αυτό το κέρδος το οποίο θα έχει ο Στρατός με την ρυμοτόμηση (πολεοδόμηση θέλει να πει αλλά ας το πάρει το ποτάμι) των 45 στρεμμάτων ..."
4.    
5.   " ... Ωραία , αυτό είναι και το καλό μας χαρτί έχω την εντύπωση , ότι εμείς δεν τους ζητάμε δωρεάν να μας τα παραχωρήσουν τους έχουμε δώσει κάτι , μπράβο ..." παρατηρεί η Ελενίτσα.

" ... θα πρέπει όμως να το αποτιμήσουμε ώστε να μπούμε μέσα στην λογική του νόμου που θα ψηφιστεί και συζητείται 
και είναι σε διαβούλευση ( είναι προφανές ότι η Μαριώ έχει χάσει επεισόδια, ακόμη στην διαβούλευση του νόμου βρίσκεται), ότι είναι παραπάνω από το 5% ενοικίου ή οτιδήποτε άλλου, αυτό που θέλει δηλαδή ο Πρόεδρος ..."  σημειώνει η Υπουργός. 

Για την επίσκεψη Μουσταφά και τον Καμμένο δηλώνει η Υπουργός " ... αυτό είναι δικό του θέμα (του Δημάρχου).
Η συνάντηση με τον Καμμένο ήταν σαν να μην έγινε, δεν επανήλθαν στην συζήτηση (;;;; !!!!) ενώ με τον Σταθιά θα έπρεπε και θα μπορούσαν συγκεκριμένα πράγματα να συζητάνε και να προχωράει βήμα - βήμα, γιατί αυτό δεν γίνεται από την μια μέρα στην άλλη ..."

Και συνεχίζει ακάθεκτη η Υπουργός " ... 
και δεν μπορούμε να δίνουμε υποσχέσεις της στιγμής, ( τ'ακούς Καμμένε !!!! ) και βέβαια έχει συνέχεια το κράτος, έχει συνέχεια η υπόσχεση (;;;; !!!!) αλλά όλα τα πράγματα πρέπει να είναι στις σωστές τους βάσεις ...

" Ωραία ..." διακόπτει των ειρμό της σκέψεως της Υπουργού η Ελενίστα, αλλά αυτή "χείμαρος" και κλείνοντας αναφέρει "
 ... δεν σημαίνει επειδή ένας Υπουργός έδωσε γρήγορα κάποια πράγματα χωρίς να  είναι, είμαστε ... η,α,@#$$#6&&&# (εδώ έχουμε ένα μικρό μπουρδούκλωμα αλλά ξεπεράστηκε αισίως) ... η απέναντι πλευρά προετοιμασμένη να έχουμε την απαίτηση να παν τα πράγματα έτσι όπως θέλει ο καθένας".

Τώρα όποιος κατάλαβε , κατάλαβε ...


ΤΟ          ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ




2 σχόλια:

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ