Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΜΕ ΤΙ "ΝΟΥΜΕΡΑΝΤΖΕΣ" ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΘΕΕ ΜΟΥ !!!

 ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΘΗΚΑΝ ΕΝΤΟΝΑ !!!!
ΔΗΛΑΔΗ, "ΑΠΟ ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ"
       


          
   "Ουδείς μωρότερος των ιατρών εάν δεν υπήρχαν οι διδάσκαλοι" όπως λέει ο Θείος Βρασίδας

Και εμείς ατυχήσαμε νάχουμε κι απ΄τα δύο είδη αντάμα. Δάσκαλος ο εξ αριστερών, Γιατρός ο εκ Δεξιών. Αμφότεροι στις πρόσφατες δηλώσεις τους παραδέχθηκαν ότι είναι ασύμφορη για τον Δήμο Σερρών η πολεοδόμηση των 45,5 στρεμμάτων , την οποία σημειωτέον είχαν καταγγείλει εξ αρχής , αλλά τελικά την αποδέχθηκαν !!!! και ψήφισαν υπέρ της πολεοδόμησης "κουβαλώντας νερό στον μύλο" του Μουσταφά. 

Μάλιστα ο Καραμήτρος κατήγγειλε ότι ξοδεύτηκαν πολλά δημοτικά κονδύλια την τις μελέτες πολεοδόμησης με την μέθοδο των απευθείας αναθέσεων , χωρίς όμως να γνωρίζει το ακριβές ποσό !!!! Τώρα δυσαρεστήθηκαν διότι ήθελαν από κοινού να συμβάλουν στην διαχείρηση μιας ασύμφορης επένδυσης για τον Δήμο Σερρών και τους απέκλεισε ο Δήμαρχος .

Ήθελαν δηλαδή την αντιπαροχή τους για την αβάντα που έκαναν στον Μουσταφά υπερψηφίζοντας το ψήφισμα προς το Υπουργείο 'Αμυνας για την παραχώρηση των Στρατοπέδων.

Γιαλαντζί Αντιπολίτευση δηλαδή. Καταγγέλλουμε αλλά και καταπίνουμε τα σκάνδαλα

Το μεμπτόν της υπόθεσης είναι ότι η συνάντηση των Μουσταφαδων με "τους εργολάβους" του ΧοντροΚαμμένου έγινε εν κρυπτώ στο κτήριο της ΤΕΔΚ,
 "κεκλεισμένων των θυρών".

Γιατί άραγε ; Τι το απόρρητο συζητήθηκε, που δεν έπρεπε να μάθει ο Σερραϊκος Λαός. Μήπως έγινε καμιά "ματσαράγκα" που λέει και ο Αθανάσιος ;

"Η Μαρία της Σιωπής", η Καραμανλικιά, που έσωσε την ύστατη ώρα το εργολαβικό deal του Μουσταφά γνωρίζει κάτι για να μας ενημερώσει σχετικά ;

2 σχόλια:

  1. Θύμωσε ο αγάς και έκοψε την ...ζμπούτσατ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγόρα απο την Βέροια...κορίτσια απο την Ξάνθη!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ