Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ , "Ο ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΣ"

 ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΟΥΤΚΟΓΚΟΛΕΜΗΣ 
Ο ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ "ΑΚΑΠΝΟΣ" ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ 

Η δήθεν αριστερά που «κυβερνά» χάνει καθημερινά τη μάχη στην κοινωνία. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να διαμορφώνεται μια όλο και αυξανόμενη σιωπηλή κοινωνική πλειοψηφία η οποία απλώς ζητά τα πράγματα να πηγαίνουν καλά για τον τόπο. Δυστυχώς όμως πολλές φορές δεν κάνει τίποτα γι αυτό!

( Αυτός ο όχλος  Δημητράκη, ποτέ δεν κάνει κάτι κι αν κάνει πάλι μαλακία θα κάνει , όπως το 2009, τον Ιουνίο του  2012 και δις το 2015. Αυτός ο λαός έναν Ντετριλή χρειάζεται. Την λύση δεν μπορούν να δώσουν τα σαπρόφυτα του Συνταγματικού Τάξου, τα κόμματα των μπατακτζήδων που καταχρέωσαν την χώρα και εξαθλιώνουν τον λαό
Η κοινωνία σήμερα λιγότερο από ένα χρόνο μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, με 30% αναποφάσιστους στις έρευνες της κοινής γνώμης, φαίνεται να αναζητά εναλλακτική λύση. Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ βρίσκεται σε προφανές και πρωτοφανές στρατηγικό αδιέξοδο. Το διακύβευμα, λοιπόν, σήμερα είναι να μπει η χώρα σε μια κανονικότητα, να γίνει ένα κανονικό κράτος στην Ευρωπαϊκή Ένωση που θα δίνει προοπτική για τις γενιές. Αυτός είναι ο σκοπός της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη (ουαου !!!!).

(Ποιός Κούλης τώρα Δημητράκη !!! Να είμαστε σοβαροί. Η χώρα για να αναπνεύσει χρειάζεται  "πολιτειακή εκτροπή" . "Με τα αποκαϊδια δεν χτίζεται καινούργιος αχυρώνας , ούτε με τις σβουνιές χτίζονται παλάτια" όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη")

 Το ζητούμενο λοιπόν δεν είναι μόνο η νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές. Σκοπός είναι να έχουν διαμορφωθεί εκείνες οι πολιτικές, κοινωνικές και ιδεολογικές συνθήκες που θα επιτρέψουν να γίνουν οι τομές που χρειάζεται ο τόπος. Και αυτό απαιτεί πρωτότυπη δουλειά και κυβερνητική λύση που προετοιμάζεται εντατικά από τη ΝΔ.

" Ανεκπλήρωτες φαντασιώσεις ... καημένε Δημητράκη"  
Η μεταπολίτευση ισοπέδωσε ότι ακριβώς φιλοδοξούσε να εγκαθιδρύσει, δηλαδή μια σύγχρονη αστική δημοκρατία που θα παρέχει ασφάλεια στους πολίτες της. Η συνέχεια είναι γνωστή.
( Εδώ συμφωνούμε Δημητράκη. "Και αμαρτία ομολογουμένη όυκ έστιν αμαρτία" όπως λέει ο Θείος Βρασίδας) 
 Σήμερα περισσότερο από ποτέ οι πολιτικοί θα πρέπει να μιλήσουν στην κοινωνία με ιδέες και αξίες και να ξαναχτίσουν τις σχέσεις τους με τους νέους ανθρώπους. Δεν πρέπει όμως να χρησιμοποιηθεί ξανά η ίδια ξύλινη γλώσσα. Η κλωνοποίηση στην πολιτική είναι ολέθρια. Δεν αρκεί, δηλαδή, η προσχηματική άρνηση ή η θεατρινίστικη απόρριψη του παλαιού, αν δεν γεννηθεί κάτι πραγματικά νέο που θα «μιλά» στη λογική και στην ψυχή του Έλληνα.
( Βάλθηκες να μας τρελάνεις Δημητράκη, είναι ποτέ δυνατό εσείς που καταστρέψατε την χώρα τώρα να εμφανίζεστε ως σωτήρες Πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι στις Εκθέσεις Ιδεών ( τα φύκια που τα πασάρουν για μεταξωτές κορδέλες ) έχεις ταλέντο. Να μου φέρεις τον έλεγχο , να σου βάλω άριστα)
Η κοινωνία ψάχνει εναλλακτική λύση εδώ και καιρό. Αν δεν έψαχνε δεν θα ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόεδρος της ΝΔ. Η αλήθεια και η ειλικρίνεια προς το λαό είναι ο μόνος τρόπος να αναγεννηθούμε από τις στάχτες μας (αν δεν προλάβουν κάποιοι να τις σκορπίσουν στον αέρα). 
(Κι αν προλάβουν και τις σκορπίσουν Δημητράκη, ποιο είναι το plan Β; Ύπάρχει;)  
Ακόμα και οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι πλέον, μετά από τόσα χρόνια μνημονίων, έχουν αναγκαστεί μπροστά στην αλήθεια των αριθμών να κάνουν δεύτερες σκέψεις. Και προς την Ευρώπη πρέπει να μιλήσουμε την γλώσσα της αλήθειας. Απαιτείται συμφωνία αλήθειας! Δεν μπορεί άλλα να λέμε στο εσωτερικό για κατανάλωση και άλλα στο εξωτερικό. 
( Πας καλά ρε Δημητράκη ; Ποια γλώσσα της αλήθειας ; Καταλαβαίνουν οι τοκογλύφοι από τέτοια; Αυτοί μονο τόκους , θελουν να εισπραττουν και μόνο τόκους που συντηρούν το χρέος στο διηνεκές). Μέσα στην Ευρώπη και το ευρώ , χωρίς εθνικό νόμισμα δεν υπάρχει ελπίδα για τον λαό αλλά μόνο για σας της νομεκλατούρας ) 
«Τελικά πνίγεσαι όχι αν πέσεις στο ποτάμι, αλλά αν παραμείνεις βυθισμένος σ’ αυτό»… Και ως νεοελληνική κοινωνία δεν έχουμε κανένα λόγο να συνεχίσουμε να κρατάμε την αναπνοή μας, μισοπνιγμένοι στα λασπόνερα της αριστερής «αυταπάτης».

( Δημητράκη , δεν κατάλαβες καλά δεν υπάρχει καμία "αριστερή αυταπάτη", απλά οι ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ μεταλλάχτηκαν σε ακραιφνείς νεοφιλελεύθερους, τσαλαβουτάνε στα ίδια λασπόνερα που τσαλαβουτούσε και η δικιά σας χαζοχαρούμενη Δεξιά. Αυτοί απλά το δικό σας πρόγραμμα εφαρμόζουν ανενόχλητοι και με τις ευλογίες σας για το ξεπούλημα της χώρας , που όλοι μαζί ψηφίσατε το καλοκαίρι του 2015 , τα γνωστά 232 ρεμάλια του κοινοβουλίου)

Η κοινωνία έχει ανάγκη να πάρει ανάσες… Πνίγεται και θα πάρει τελικά τις ανάσες που πρέπει. Πρέπει να αναπνεύσει καθαρό αέρα μέσα από την αλήθεια και την ανανέωση ιδεών και προσώπων ...

( Δημητράκη, αν υποψιαστώ ότι εσύ είσαι "ο καθαρός αέρας", "η αλήθεια" και "η ανανέωση των ιδεών και των προσώπων" ... θα φύγω για την Αστραλία που έλεγε και η Γεωργία Βασιλειάδου)

 και όχι να ρουφήξει πάλι τους ρίπους των πολιτικών υποπροϊόντων της δήθεν αριστερής διακυβέρνησης. Οι νεοελληνικές γενιές ήδη βρίσκονται μπροστά στις αποφάσεις τους. Καλό καλοκαίρι.

( Καλό καλοκαίρι Δημητράκη !Και όχι στα βράχια , μην πατήσεις κανέναν αχινό )
Τελευταία ενημέρωση:
Τετ. 22 Ιουν. 2016 - 10:22
http://www.eproodos.gr/post/anases 

10 σχόλια:

  1. Ο '' ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ''του ΨΑΘΑ..πολιτική κωμωδία...μην την χάσετε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΡΕΧΑΤΕ Ο ΓΚΟΛΕΜΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ..ΠΟΥ ΕΣΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΙΑΚΧΟ ΚΟΥΝΑΒΟ....ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΔΡΟΓΑΛΟΜΠΑΛΙΤΙΔΩΝ??????
    ΜΗΠΩΣ ......ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ......ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΟΥ????? ΚΟΥΝΑΒΙ.....ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ......ΝΑΙ ΚΑΛΕ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ. Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ , Ο ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΙΟΣ ΠΡΟΙΚΟΦΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ "Ο ΚΟΥΛΗΣ" ΑΡΧΗΓΑΝΤΖΑ ΤΗΣ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΤΗΝ "ΕΙΔΕ ΜΑΝΤΑΜ "ΣΟΥΣΟΥ"¨...
    ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΝ "ΜΠΥΘΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΕΡΡΑΪΣΤΑΝ. ΠΡΟΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ !!!!!! ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΏΡΑ ;;;;;;;;;;;;;;; ΔΕΝ ΛΕΕΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΛΕΠΩ ΙΑΚΧΟ ΚΟΥΝΑΒΟ.....ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΟΠΤΕΣΕ...
      ΕΠΙΣΗΣ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ.....
      ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ !!!!! ΧΡΥΣΟ!!!! ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ????? ΚΑΙ ΠΟΙΩΝ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ?????
      Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ......ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ???????
      Α!!!!! ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΛΙΓΟΥΡΙ...ΙΑΚΧΕ.....ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ ΑΣΧΟΛΗΣΕ.....ΠΑΠΑΡΑ.....
      ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΥ 65ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΥ....ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.....ΑΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠ΄ΕΞΩ?????

      Διαγραφή
  5. Ο τσιγκούναρας προικοφορος θα φάει μεγάλη παπάρα οπότε θα υπάρχουν εκλογές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι χθεσινοι του πελάτες ο πρώην πρόεδρος της συναιτεριστικης τράπεζας νόμου Σερρών ο Ιωάννης Χατζηλιαδης και ο πρώην διευθυντής Ηρακλής μπακάλης πεθερός του νοτι καφεστιδη του χόνδρου που ήταν και αυτός στο συμβούλιο της τράπεζας κατα την απολογία τους στον ειδικό ανακριτή έλαβαν για τα σκάνδαλα τής συναιτεριστικης τράπεζας τόυς επέβαλε ο εισαγγελέας στέρηση εξόδου από την χώρα+3 χιλιάδες ευρώ στον Χατζηλιαδη.Μηπως έρχεται και προφυλάκιση για τους συγκεκριμένους τύπους όταν ανοίξουν όλες οι υποθέσεις της τράπεζας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. " ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ ", Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ.
    ΤΡΕΜΕΙ ΤΟΝ ΙΑΚΧΟ ΚΑΙ ΕΡΡΙΞΕ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ