Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

ΤΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΩΝ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ 


"Την υπεράσπιση του ανθρώπου, της αξίας του και της ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητάς του, υπέμνησε με το αναστάσιμο μήνυμα του στην ανθρωπότητα και την Ευρωπαϊκή οικογένεια", ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

H KATΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 

 Ξέχασε ο Πακης  ή Φαυλόπουλος κατα τον Αθανάσιο Αραμπατζή να αναφερθεί στην Ελλάδα και τους δοκιμαζόμενους Ελληνες , στο αναστάσιμο μήνυμά του. 

Η πατρίδα μας χάνεται, οι νέοι επιστήμονες μεταναστεύουν μαζικά, η ανεργεία είναι στο κόκκινο συνεχώς, οι ισλαμοπίθηκοι εισρρέουν από παντού  και ο γρακύλος μιλησε για την υπεράσπιση του ανθρώπου και την Ευρωπαϊκη οικογένεια !!!! 

Στο άρρωστο μυαλό του προταιρεότητα έχουν οι λαθροπρόσφυγες και όχι ο ελληνικός λαός στον οποίο εν μεσω κρίσης, ο ασπρομάλλης αυτός τύπος με την περίεργη μύτη στοιχίζει 400.000 ευρώ ετησίως.
  

1 σχόλιο:

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ