Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΧΟΝΤΡΕ , ΑΣΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ (VIDEO)

... ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΡΕΜΑΛΙΑ 


ΑΠΟ ΤΟΥΣ 50 ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ ΣTOYΣ 15 ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΙΔΟΜΕΝΗΣ
 ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΕΡΕΤΑ Η ΕΛΛΑΣ




Δηλώσεις Καμμένου παρουσία του Τσίπρα ( άρα τυγχάνουν και της πλήρους αποδοχής του) ότι ο Στρατός διασφαλίζει και την εσωτερική ασφάλεια της χώρας, την εποχή πριν από το μοιραίο Δημοψήφισμα της 5-7-2015, πριν ο Καμμένος καταντήσει γιουσουφάκι των Συριζαίων






Η Ειδομένη
Την άμεση επέμβαση της Αστυνομίας στην Ειδομένη ζήτησε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας:
«Δεν είναι δυνατόν να δέχεται τέτοιο πλήγμα η οικονομία και οι εξαγωγές της χώρας μας, επειδή… 15 άνθρωποι κάθονται πάνω στη σιδηροδρομική γραμμή. Η κυβέρνηση οφείλει να επέμβει. Η Αστυνομία έχει τον τρόπο να απομακρύνει τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, αρκεί να πάρει την εντολή από την κυβέρνηση, και χωρίς την άσκηση βίας, το τονίζω».
Ο ίδιος σημείωσε ότι η κατάσταση στην Ειδομένη έχει φτάσει στο απροχώρητοκαι τόνισε ότι «θα χαθεί ο έλεγχος, αν δεν έχει χαθεί ήδη. Η Πολιτεία είναι απούσα, η κυβέρνηση δεν έχει απολύτως κανένα σχέδιο, η Ειδομένη αντί να εκκενώνεται γεμίζει με νέους πρόσφυγες και οι κάτοικοι δικαίως παραπονούνται.
Η Ειδομένη είναι εν δυνάμει υγειονομική βόμβα, έχουν ανακύψει συγκεκριμένα ζητήματα ασφάλειας, υπάρχουν ομάδες προσφύγων και μεταναστών που δημιουργούν προβλήματα, εμφανίζονται κρούσματα βίας στην περιοχή, έχουμε προβλήματα στο χωριό της Ειδομένης και οι κάτοικοι ανησυχούν. Χτες είχαμε και φαινόμενα λεηλασίας. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, για λίγες ακόμη μέρες από σήμερα, θα κινδυνεύσουμε να θρηνήσουμε θύματα».
Τελικά, οι «πρόσφυγες» δεν είναι «αγγελικά πλασμένοι», ούτε ήρθαν για να… λιαστούν και να φύγουν!
Παρά τις προσπάθειες «αγιοποίησής» τους από την κυβέρνηση, δημιουργούν προβλήματα, λεηλατούν, καταστρέφουν, δε συμμορφώνονται σε υποδείξεις της Αστυνομίας και φτάσαμε να τους παρακαλάμε για να ανταποκριθούν σε οδηγίες…
Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Και πρέπει κάτι να γίνει γι’ αυτό… Όταν το αντιληφθεί η κυβέρνηση…
Β.Α.
http://www.sertharros.gr/?p=36405

3 σχόλια:

  1. ΔΡΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΚΑΣΕ ΗΛΙΘΙΑ !!!! ΑΣΧΕΤΗ , ΑΔΑΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ . ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΝΠΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ

      Διαγραφή
  2. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΑΓΚΑΘΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ