Σάββατο 9 Απριλίου 2016

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΡΑΣΘΑΝΑΣΗ ΜΕ ... ROYAL SUGAR

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ "ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ" ... ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΜΑΝΤΡΕΣ


Η Royal Sugar ΕΠΕ είναι μια εταιρεία νεοσσός η οποία ιρδύθηκε ως Μονοπρόσωπη Εταιρεία Περιωρισμένης Ευθύνης το 2013 με εταίρο και διαχειριστή τον  εξ Ιβήρων ορμόμενο συμπατριώτη μας  Χρήστο Καραθανάση. 

Η εταιρεία έχει εταιρικό κεφάλαιο 100.000 ευρώ το οποίο διαιρείται σε 2.000 εταιρικά μερίδια ονομαστικής αξίας 50 ευρώ το καθένα. Σήμερα η εταιρεία έχει δύο εταίρους την Αναστασία Καραθανάση του Χρήστου  η οποία απέκτησε με γονική παροχή 1.600 εταιρικά μερίδια ήτοι 80% του κεφαλαίου και λογω δωρεάς ο Δημήτριος Καραθανάσης του Πασχάλη οποίος απέκτησε 400 εταιρικά μερίδια το υπόλοιπο 20% του κεφαλαίου. Πρόσφατα ο τελευταίος μεταβίβασε λόγω πώλησης τα 400 εταιρικά μερίδια στον Πασχάλη Καραθανάση του Χρήστου. Διαχειριστής παραμένει ο Χρήστος Καραθανάσης. Η εταιρεία έκλεισε την πρώτη υπερδωδεκάμηνη χρήση της την 31.01.2014 χωρίς σοβαρά αποτελέσματα.  

Η εταιρεία κατέθεσε πρόσφατα μια "βελτιωμένη προσφορά" όπως γράφτηκε στον τύπο , άρα υπήρξε και προηγούμενη   για την αγορά του εργοστασίου  της ΕΒΖ των Σερρών, χωρίς να έχει ανακοινωθεί το τίμημα της εξαγοράς !!!

 Η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ που αντιμάχεται την διαπλοκή και κόπτεται για την διαφάνεια  φέρεται να "παζαρεύει"  εν κρυπτώ μια βιομηχανία στρατηγικού χαρακτήρα για την οικονομία των Σερρών , την οποία πέρισυ χρηματοδότησε εκτάκτως με 30.000.000 ευρώ !!! 

Το αξιοπερίεργο είναι ότι ενώ διαθέτουμε δύο υπουργούς Κόλλια και Μπόλαρη και έναν λαλίστατο αγροτοβουλευτή, τέως υποδιοικητή του ΟΓΑ, άχνα δεν βγήκε από τα χείλη τους για τα τεκτενόμενα και το τίμημα μιας τόσο σημαντικής ιδιωτικοποίησης η οποία μάλιστα τελεί υπό την έγκριση των Σωτομπαλίτηδων και της αμαρτωλής Συνεταιριστικής Τράπεζας.

Πάντως η "επέλαση" Καραθανάση  θα συνεχιστεί. Μετά την απόπειρα απόκτησης του Πανσερραϊκού το 2013 (είχε αρχικά συμφωνήσει με τους Μπολσεβίκους του Ερασιτέχνη , "δώσαν τα χέρια", ανέλαβε την ομάδα αλλά ξαφνικά "τον πούλησαν" τον άνθρωπο - υπάρχει ανοικτό το ενδιαφέρον ακόμη) και την προσφορά για την ΕΒΖ , θα ανακοινωθεί και νέο μεγάλο deal για την μετοχική συμμετοχή Καραθανάση σε έναν σημαντικό οικονομικό οργανισμό των Σερρών.

'Εχω την αίσθηση ότι ζούμε μέρες του 1989 στις Σέρρες Μάντρες

Οψόμεθα λοιπόν 

8 σχόλια:

  1. Ο πρόεδρος της συναιτεριστικης τράπεζας Σερρών και πρώην βουλευτής Αλεξανδρος Χατζηδημητρίου είναι νόμιμος σύμβουλος του καραθαναση και ζει με τον μισθό που του δίνει. Σαν δικηγόρος τα έχει παρατήσει και ειναι υπερχρεωμενος όπως σχεδόν όλο το συμβούλιο της τράπεζας του νόμου. Καπετάνιος και Ζαραφιδης ο σουβλατζης χρωστάνε όποιον μιλάει ελληνικά. Όπως ο Γκότσης με τα χτυπημένα δημόσια έργα έφτασε να χρωστάει πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ. Ο Βερρος ξοφλημενοςς επίσης. Ο σταγκος υπάλληλος του χρεωμένου καπλανιδη.ο μπεντες περασμένα μεγαλεία. Ο Πανταζής ο μόνος καθαρός! Ο καραθανασης γενικά είναι μαϊμού και δέν έχει μία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΑΚΧΕ ΓΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ; Ο ΓΑΖΩΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ; ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΛΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ; ΒΟΥΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ.ΟΥΣΤ ΚΟΠΟΥΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΜΙΑ ΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΠΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΙΔΗ, ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΜΕΤΑ Ο ΠΕΡΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΕ Ο ΧΑΚΛΙΔΗΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΕ. ΑΥΤΗ ΑΓΟΡΑΣΕ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΦΙΑΤ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗ ΜΕ 800 ΕΥΡΩ

      Διαγραφή
  3. Ρε 6:48 σ ενοχλει που σουβλατζης παει καλα.για πες που χρωσταει 4 μυρια ο γκοτσης να παω να ζητησω δανικα.ο βερρος απ οτι γνωριζω δραστηροποιητε σε αλλες πολεις.ο σταγκος το ιδιο.ο μπιντες παλι το ιδιο.ο χατζηδημητριου γουστο του και καπελο του.το τι κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. oloi oi serres kseroyn auta pou leei o 6:48 .mallon k esy tha eisai stin klika ton argosxolon.

      Διαγραφή
  4. Ρε 3:27 όταν κάποιος εκπροσωπεί μία τράπεζα και είναι πρόεδρος σε αυτήν δεν κάνει ότι θέλει... Δέν λέει μπαρουφες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι μπολαρομαρίοι τι λένε ...
    με πασοκ απαξιωσαν με συριζας νυχτα παζαρευουν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΟΣ
    Ιακχε ,κυκλοφορει στην περιοχηου Λυκειου πυροσβεστικης
    μεσημερι ,ξανθια 50αρα που λεει οτι λεγεται Τουφεξη απ την στατιστικη Σερρων
    κ ρωτα ποιος μενει εδω ,εκει κλπ κλπ κ οτι ταχα η περιοχη ξεχαστηκε κ δεν απογραφηκε ...παραμυθια
    ρωτα γριες ...
    αν ειναι αληθεια συγνωμη αλλα για κατι αλλο μυριζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ