Σάββατο 9 Απριλίου 2016

ΠΤΩΜΑΪΛΑ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

Η ΚΑΡΑΚΑΞΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ ...




Δεν είναι μόνο η συνάντηση της Πέμπτης (7/4) μεταξύ του ιδιοκτήτη του "CENTER TV" της Καβάλας κ. Πισαλίδη με τον "άστεγο πλέον" μέτοχο του "ΑΜΦΙΠΟΛΙΣ TV" που προϊδεάζει εξελίξεις στον τηλεοπτικό χάρτη της περιοχής στην οποία εγκλωβίστηκαν οι Σερραίοι με το ψηφιακό Σήμα. Ο πονηρός Καβαλιώτης επιχειρηματίας με όχημα την αναβίωση της AΜΦΙΠΟΛΗΣ TV και μιας συγχώνευσης ελπίζει σε μεγένθυση της τηλεοπτικής πίτας. Το έργο είναι καλοστημένο αρκεί ... να "γυρίσει ο μύλος" χωρίς "να πιαστούν αλευρωμένοι" οι μυλωνάδες.  

Μετά την μετοίκηση της Μαρίας στην Αθήνα και το Ντοροκάναλο έχασε τον βηματισμό του, από το καθαρό αέρα της Αίνου στον βάλτο του Σκουτάρεως είναι ένα θέμα αλλά όχι το μείζον. Η δραματική οικονομική κατάσταση του Ντοροκάναλου (που σήμερα λόγω επίσκεψης της Θοδώρας έχει την τιμητική του) δεν είναι αναστρέψιμη (ή μήπως κάνω λάθος Αλέξανδρε, "εθνικέ" μας λογιστή) γιαυτό και αναζητά συμμαχίες με κανάλι γειτονικής Περιφερειακής Ενότητας και σε μετοχικό επίπεδο. 

Από την άλλη Πολίτης TEONDOR  βιώνει τον προσωπικό και επιχειρηματικό του Γολγοθά. Πέρα από την εμπλοκή του με την δικαιοσύνη λόγω της αμαρτωλής Συνεταιριστικής Τράπεζες έχει εκτός της οικονομικής στενότητας και σοβαρά ζητήματα νομιμότητας (όπως και το Ντοροκάναλο,) και στον τρόπο λειτουργίας της ανώνυμης εταιρείας του σταθμού ( ας όψονται ο Βίτμα με τον Λαλάκης) αλλά ελπίζει στον "από μηχανής θεό", στην συμμετοχή του σε ένα διευρυμένο σχήμα. Αν πω, "εδώ τζάμπα καίει λάμπα " θα πείτε ότι λέω κακίες.  

Εκτός κιαν ευοδωθεί το πρώτο σενάριο, οπότε άπαντες οι Σερραίοι καναλάρχες αποκτούν συγκριτικά πλεονεκτήματα ... και οι μυλωνάδες θα ευνοήσουν και "άσχετα" πρόσωπα , αλλά έτσι γίνεται στη ζωή ...

 

"Κοντά στον βασιλικό , ποτίζεται και η γλάστρα" , 
όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ