Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Ο ΚΑΛΠΑΣΜΟΣ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ - ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ ΜΑΓΕΨΑΝ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΕΡΡΩΝ ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟ

 



Xαρακτηριστικό πρώτο της εκδήλωσης ήταν  η αθρόα προσέλευση απλών πολιτών και όχι νεαρών οργανωμένων στην Τοπική Οργάνωση, η οποία ούτως ή άλλως υπολειτουργεί ( άλλαξε τρεις φορές την διεύθυνση των γραφείων της και κανείς δεν απαντά στο τηλέφωνο) και δεύτερον η έντονη παρουσία του βουλευτή Σερρών (έχασε την έδρα από εκλογική καραμπόλα  τις 5 τα χαράματα από τον Τζελέπη) Αρτέμη Ματθαιόπουλου, ο οποίος έχει εξασφαλίσει την επανεκλογή του όποτε και γίνουν οι εκλογές. 

Μόνο τυχαία δεν είναι η επανεμφάνιση Καρατζαφέρη στο πολιτικό σκηνικό αν και έχει κάποιες εκκρεμότητες ακόμη με την δικαιοσύνη για το "πόθεν έσχες" των 6 εκατομ. ευρώ. Ταραχή λοιπόν στην "γαλάζια πολυκατοικία" λόγω Χρυσής Αυγής

4 σχόλια:

  1. ΣΤΟ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΕΝΑΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Η ΜΑΪΜΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΦΑΡΟΣ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΑΝ "Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ" Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΨΑΝΕ ΜΑΥΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ( ΑΛΕΞΗΣ - ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΠΟΡΔΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΩΤΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΟΙ 23 ΠΟΝΤΟΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΠΑΡΚΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρωτα τι γυναικα σου οι 23 ποντοι δεν τις επαρκουν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΡΟΣ ΑΛΕΞΗ ; Ο ΣΑΧΛΟΓΕΡΟΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΦΑ ΒΑΝΚ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ