Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΙΣ

 ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ...


ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ "ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ" ;

Από πού προκύπτει η υποχρέωση του κράτους να διορίζει τον κάθε πικραμένο που είχε βίτσιο να σπουδάσει ντε και καλά ;

Δεν ήξερες όταν πήγαινες να σπουδάσεις ότι η αγορά εργασίας στο Δημόσιο έχει ήδη κορεσθεί και οι μη απολύσεις των κηφήνων είναι η αιτία της κακοδαιμονίας της χώρας όχι μόνο σε οικονομικό αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο. 

2 σχόλια:

  1. -Τελικά έχουν πλάκα οι πατάτες στό κάρο...Πήραν ένα κολοσφούγκι πού λέγεται πτυχίο!!!!! τό φωτοτύπισαν μερικές δεκάδες φορές, έστειλαν βιογραφικά, καμαρώνουν οι Μ@λάκες περήφανοι γονείς πού ξόδεψαν από τόν οικογενειακό "προϋπολογισμό" 80.000 ή 100.οοο ευρώπουλα..κι αυτοί τώρα οι πατάτες (αυτόκλητοι εκπαιδευτικοί)περιμένουν διορισμό στό δημόσιο!!!! η αιώνια επιθυμία τού ραγιά ρωμιού γιά νά κααααααάθονται διδάσκοντας εγκύκλιες ανοησίες καί συνοστισμούς, αμειβόμενοι.
    Ρέ ζώα Ζώα άλλο η Παίδευση καί άλλο η εκπαίδευση...ανοίξτε καί κανένα λεξικό νά ξεστραβωθείτε...ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΧΩΡΙΑ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΣΚΟΠΙΑ , ΡΟΥΜΑΝΙΑ ( ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ)ΚΑΙ ΟΙ ¨ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ" ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ( ΤΑ ΚΟΥΠΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΠ' ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ"

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ