Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ (ΝΟΔΕ 1996)

ΤΟ e-mail - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΠΑΝΤΟΤΑΚΗ , "ΑΠΑΝΤΗΣΗ"  ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΑΚΧΟΥ 
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ



o iakxos: O AΠΟΗΧΟΣ ΤΩΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ...:   ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΑΙΟΙ !!!!   ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΡΔΗΝ   "ΣΤΟ ΠΡΗΓΚΙΠΑΤΟ" ΤΟΥ ΣΕΡΡΑΪΣΤΑΝ  ...


ΑΠΟ ΜΠΑΝΤΟΤΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟ 
ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ – ΕΣ BLOG “ΙΑΚΧΟΣ” 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ “ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΑΙΟΙ (Δ/Κ)”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ α) SERRESBOMB
                      β) ΔΟΒΗΤΕΣ
                      γ) κ.λ.π πληρωμένα κατά περίσταση sait   

Από τα “γιαλαντζί” παρατσούκλια που κατά καιρούς μου έχετε προσάψει καταλάβαινα από τότε που βγήκατε στην επιφάνεια ως bloggers ότι σας ενοχλούσε πάντα η παρουσία μου.

Μετά την αποχώρηση μου από το Επώνυμο και με υπογραφή...  blog ΝΕΣΤΟΡΑΣ και την Τηλεόραση ΑΜΦΙΠΟΛΙΣ, διαπιστώνω ότι ενοχλούνται τώρα και αρκετοί άλλοι, ακόμη και με την απουσία μου.

Αν και ασχολούμαι με τα απομνημονεύματα που περιλαμβάνουν παρασκήνιο 300 περίπου εκλογικών αναμετρήσεων στις οποίες βρέθηκα απ’ την πλευρά των ηττημένων μόνο σε τρεις από αυτές, έχω λίγο χωροχρόνο για να δώσω στους αναγνώστες σας τα παρακάτω σχόλια. Και όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν.

Στο αναφερόμενο άρθρο σας ανακατέψατε ασκούς-απίδια-καλικαντζαρέους και καταλήξατε σε εγκεφαλικό στοχευμένο πολιτικό σχεδιασμό.

Για να μαθαίνουν τα νεούλια... της εποχής μας που γνωρίζουν από Η/Υ και διαδίκτυο ψευδαισθήσεων,  σας επισυνάπτω πρωτοσέλιδα του τοπικού μας τύπου του 1996. Έτσι !!! καθαρά για φροντιστηριακούς λόγους διαχείρισης συναισθημάτων και ψευδής εικόνας.

Για το εάν κάποτε αποφασίσω να επιστρέψω, το από που, πότε, πως και γιατί, θα το αποφασίσω εγώ ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ αυτής της Χώρας και ως ΔΗΜΟΤΗΣ αυτής της Πόλης να είστε σίγουροι ότι θα το κάνω φανερά και θα μείνω πιστός μέχρι το ΤΕΛΟΣ !!! όπως πάντα έκανα σε όλη την διαδρομή μου και θα συνεχίσω να κάνω έως συναντήσω την Πηνελόπη μου!!!(ΘΑΝΑΤΟΣ)

Αυτά προς το παρόν.

Όσο για το μαύρο Κυτίο φούμο-καμουφλάζ, σκόνης και στάχτης για τα μάτια... των τοπικών και όχι μόνο τζακιών θα αναφερθώ άλλη φορά με συμπαντική γλώσσα μέσω Αζερμπαϊτζάν.

Εκεί από όπου τον Οκτώβριο του 2014 υπήρχαν διαστημικά πρόβατα της “μπλε κουκκίδας” διαστημικής αποστολής σογιούζ την ώρα που στο Σερραϊστάν κάποιοι φαντάζονταν ότι είναι ποιμένες και γι’ αυτό αντί για τραγιάσκα φορούσαν διαστημική κάσκα προσομοίωσης.

Ήθελαν να νιώθουν ως ηγέτες “ΘΕΟΙ” άσχετα κατά το πρόσφατο παρελθόν εάν δεν γνώριζαν ούτε καν που βρίσκεται το Σκούταρι(από την Αίνου, εκεί πήγε τώρα το ΔΙΚΤΥΟ?).



Υ.Σ.

Περιμένω όχι από τα παιδιά... αλλά από τα παιδιά του Πειραιά...και τα παιδιά της Συνεταιριστικής Τράπεζας του Σερραϊστάν  να μου απαντήσουν .
Τους είχα ρωτήσει από τότε εγγράφως γιατί δεν μου έδωσαν διαφήμιση όπως κάνανε για τους άλλους τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς(τέσσερις ήμασταν τότε) και ενώ εξακολουθώ να πληρώνω το ατομικό μου δάνειο για να μην γίνει “κόκκινο” και να μπορέσει να ξεχρεωθεί η “ΑΜΦΙΠΟΛΙΣ” εντούτοις απάντηση ακόμη δεν πήρα.
Σας επισυνάπτω δημοσιεύματα έντυπου τοπικού τύπου του 1996. Απρίλης !!! ήταν και τότε.
Άλλοτε και τώρα!!! Από τότε το 66% έκανε κουμάντο στις Α.Ε ή θα χρειαστεί να ανοίξουμε τα μαύρα τα βιβλία ;

Για τα δημοσιεύματα που ακολουθούν να διευκρινίσω για τους άσχετους ότι τότε:
 1ον) Όταν διεξήχθησαν οι εκλογές όχι μόνο δεν ήμουν σε καμιά γραμμή... κανενός πολιτικού γραφείου αλλά απεναντίας είχα όλους τους βουλευτές απέναντι.
2ον) Οι έχοντες δικαίωμα ψήφου ήταν μόνο τα επταμελή των τοπικών οργανώσεων του κόμματος.
3ον) Δεν συγκέντρωσα μόνο 47 ψήφους αλλά ξεπέρασα τους 100.

Πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής διαλογής των ψήφων ενώπιον όλων των παρισταμένων υποψηφίων ήταν ο αργότερα Υφυπουργός Οικονομικών κύριος Ρεγκούζας τον οποίον συνέλαβα... παρουσία όλων να με κλέβει αλλά δεν μίλησα για το “καλό” του κόμματος.

Ο συγκεκριμένος Υφυπουργός μοίραζε... και διόριζε τους προϊσταμένους των εφοριών της Χώρας ως γωνιακά οικόπεδα. Αργότερα απεπέμφθη από την Κυβέρνηση γιατί παρευρέθηκε σε εκδήλωση ενός τότε περιφερειακού τσοντο-κάναλου της τότε διαπλοκής.


1 σχόλιο:

  1. ΜΙΛΗΣΕ Ο "ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ" ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΔΕΣ
    ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΤΕ
    ΚΑΙ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ
    ΚΑΙ ΡΟΜΠΕΣ ΓΙΝΑΤΕ
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠ΄ΕΞΩ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΟ ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ........ΚΟΜΑΝΤΟ....ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟ ΤΙΠΟΤΑ
    ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΣΕ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ.....ΣΤΑ Π@Π@ΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΛΙΑΡΗ ....ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΕΤΑΣ ΠΕΞΑΤΕ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ