Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕ ΧΘΕΣ ...

... ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΥΠΝΟ, ΚΑΤΙ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΝΑΝ
 ΓΙΑ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑΔΙΑ


Oι υπαινιγμοί του ψεκασμένου από το βήμα του Μπουρδέλου, προκάλεσαν την μήνη του χοντρογούρουνου. Για μία ακόμη φορά ακούστηκαν εκφράσεις πεζοδρομίου.  Ο ψεκασμένος για να κάνει ντόρο κατηγόρησε τον Βενιζέλο ότι με τους χειρισμούς του ζημίωσε το ελληνικό δημόσιο, αφήνοντας υπόνοιες για το σκάνδαλο των υποβρυχίων. «Ο κ. Βενιζέλος με λάθη και παραλείψεις ζημίωσε τα συμφέροντα των πολιτών», ανέφερε επικρίνοντας τη μεταβίβαση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά στο Λιβανέζο επιχειρηματία Ισκαντάρ Σαφά έναντι ενός ευρώ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην υπόθεση του προφυλακισμένου Άκη Τσοχατζόπουλου, σε μια προσπάθεια να συνδέσει τις δύο υποθέσεις. «Μας τον (σ.σ. κ. Σαφά) έφερε ο Βενιζέλος ως γαμπρό», πρόσθεσε αφήνοντας υπαινιγμούς ότι συγγενικά πρόσωπα του κ. Βενιζέλου διατηρούν μετοχές στη MARFIN. Τότε, ο Βενιζέλος βγήκε εκτός εαυτού ζητώντας από το προεδρείο το λόγο επί προσωπικού. «Αλήτη, αλητάμπουρα, θα ζητήσεις συγγνώμη στα 4», φώναξε σε έντονο ύφος από τα βουλευτικά έδρανα. Ο Καμμένος συνέχισε και ολοκλήρωσε την ομιλία του, ωστόσο ακολούθησε ένταση, καθώς ο προεδρεύων βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης, αρνήθηκε να δώσει το λόγο στον  Βενιζέλο.

Ο Βενιζέλος επέμεινε πάντως να ζητά έντονα το λόγο προκαλώντας την αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Ο  Γιώργος Πάντζας φώναζε μάλιστα από τα μπροστινά έδρανα προς τον Μπενυ «κάτσε κάτω ρε», ενώ ο κ. Σωκράτης Φάμελλος συμπλήρωσε: «Η ασυλία σας τελείωσε κ. Βενιζέλο. Ξεχάστε τα αυτά που ξέρατε».. Κάπου εκεί, ρόλο πυροσβέστη επιχείρησε να παίξει ο Πέτρος Κωνσταντινέας του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έριξε λάδι στη φωτιά προτρέποντάς τον να καθίσει στη θέση του.«Μην μιλάς εσύ. Εγώ σε σπούδασα στη Ρουμανία με λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων»,ανταπάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Aς πάρουμε τα πραγματα απο την αρχή :

«Όταν διαφώνησα γιατί ο κ. Μουζάλας έκανε ένα λεκτικό λάθος, υπέβαλα την παραίτηση τη δική μου και των υπουργών των ΑΝΕΛ στον πρωθυπουργό», είπε ο ψεΚαμμένος και απαντώντας στα σχόλια που ακούγονταν από τα έδρανα της ΝΔ πρόσθεσε «Αν εσείς έχετε τη δύναμη, καταθέστε πρόταση μομφής κατά του κ. Μουζάλα. Αλλά αντί να το κάνετε, ξέρετε τι έκανε ο Μητσοτάκης; Πήγε στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και είπε στην Μέρκελ ότι ο Καμμένος είναι λαϊκιστής και θέλει να ανατρέψει την κυβέρνηση. Αν θέλετε, ακολουθήστε την κοινοβουλευτική διαδικασία». Κλείνοντας την ομιλία του υποστήριξε ότι μέλη της οικογένειάς του Βενιζέλου έχουν σχέση με την Μαρφίν και τον επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλο. «Άκουσα το ΠΑΣΟΚ να επιτίθεται στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου; Ποιος ο λόγος κ. Βενιζέλο, εσείς που ηγείστε ουσιαστικά του ΠΑΣΟΚ: Τι έχει να φοβηθεί το ΠΑΣΟΚ; Μήπως έχει καμία σχέση με την Marfin; Μήπως έχετε συγγενικά πρόσωπα στη Marfin;» είπε απευθυνόμενος στον Ευ. Βενιζέλο.  

Ο Μπένυ αμέσως σηκώθηκε από το έδρανό του: «Είσαι αλήτης, είσαι αλητάμπουρας! Θα ζητήσεις συγγνώμη στα τέσσερα» φώναζε και ζήτησε από τον προεδρεύοντα Τάσο Κουράκη να πάρει τον λόγο.>«Σας παρακαλώ τι εκφράσεις είναι αυτές;» απάντησε ο Κουράκης αλλά αρνήθηκε να δώσει τον λόγο στον Βενιζέλο. Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε επί πεντάλεπτο τουλάχιστον, ενώ στο βήμα είχε ανέβει και περίμενε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης για… να ζητήσει οικουμενική.  

ixnos.gr

6 σχόλια:

  1. ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΝ ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗ ΤΟΥ ; ΚΟΥΦΑΛΑ ΣΤΑΘΗ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολο ποιοτητα εισαι ρεβΙακχε. Γραψε και τιποτα για τον Πανσερραικο. Την αγωγη δεν θα την γλυτωσεις αυτη ειναι δρομολογημενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΕ ΝΤΕ , ΚΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ , ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΙ ΓΩ ... ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΓΚΟΛΕΜΗ

      Διαγραφή
    2. Μαγκιζεις τώρα, μετά στα τέσσερα στυλ Καμενου. Θα κάνεις κρα μετά

      Διαγραφή
  3. Ιακχε αυτή την φορά δεν θα την γλυτώσεις. Τσάμπα μάγκας ήσουν πάντα, το ρεπερτόριο σου πάντα καταγγελίες εωλες. Η σαπίλα σου μυρίζει πτώμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΣΑΠΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΦΟΡΑ , ΣΕ ΤΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ... ΜΑΛΛΟΝ ΟΠΟΤΕ ΘΥΜΑΣΑΙ , ΧΑΙΡΕΣΑΙ.
      ΑΣΤΟΧΟ ΣΧΟΛΙΟ , ΣΕ ΑΣΧΕΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ