Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

ΜΕΓΚΛΑ, ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ;

ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΖΩΡΟ, ΠΕΤΑΞΕΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ;



Ξεπουλάνε τον μόχθο και την περιουσία των Σερραίων εργαζόμενων και αγροτών...


“Σταθερά και συστηματικά εξυφάνθηκε το σχέδιο οριστικής κατάργησης του εργοστασίου Ζάχαρης στις Σέρρες, αλλά και της απονεύρωσης της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης. Πρώτα η Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου προέβη στο λουκέτο του Eργοστασίου, και σήμερα η ψευτο-αριστερή Κυβέρνηση Τσίπρα, ρίχνει την οριστική ταφόπλακα, με ανυπολόγιστες συνέπειες για τους εργαζόμενους αλλά και για τους παραγωγούς».

Τα παραπάνω δήλωσε χθές το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ κ. Πασχάλης Τόσιος μετά από ενδελεχή ενημέρωση του, η οποία ακολούθησε της ανακοίνωσης του «Σχεδίου Βιωσιμότητας», της εταιρείας από τη σημερινή Κυβέρνηση.

Πρόκειται, είπε, για αήθη και πρωτοφανή ενέργεια  η οποία θέτει σε κίνδυνο το μέλλον των εργαζομένων. Όλο αυτό το διάστημα με παλινωδίες και προφάσεις προσπάθησαν να κρύψουν την προοπτική της σημερινής έκβασης, διαχειριζόμενοι την ενίσχυση 30 εκ ευρώ, χωρίς σχέδιο, το οποίο θα έδινε λύση στα τεράστια ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία.

«Η χθεσινή εξαγγελία της Κυβέρνησης ουσιαστικά θέτει εν αμφιβόλω την προοπτική έστω και της προσωρινής λειτουργίας της βιομηχανίας, ενώ  αφήνει ένα τεράστιο ερωτηματικό για τις πραγματικές προθέσεις της Κυβέρνησης όσον αφορά  την  τεράστια εκκρεμότητα  απέναντι στους τευτλοπαραγωγούς»υπογραμμίζει με σχετικό δελτίο τύπου ο Πασχάλης Τόσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ