Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΔΕΙΠΝΟΣ ΤΩΝ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΩΝ


  ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ




Δίνουν και παίρνουν οι μυστικοσυναντήσεις των υποψηφίων βλαχοδημάρχων με τους εν δυνάμει υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους για την στελέχωση των συνδυασμών τους Αν και απέχουμε τρία χρόνια από τις επόμενες δημοτικές εκλογές άρχισαν οι ζυμώσεις, οι βολιδοσκοπήσεις, «τα πουλήματα» και τα συντροφικά μαχαιρώματα. Ειδικώτερα κατακερματισμένη παραμένει η γαλάζια παράταξη αφού ήδη τρεις αρχηγίσκοι εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για την υποψηφιότητα τους. Ο ένας εχει ήδη συγκροτήσει τον κορμό της ηγετικής ομάδος του στην οποία περιλαμβάνονται και πολλοί διατελέσαντες δημοτικοί σύμβουλοι και ήδη διοργανώνει "Μυστικούς Δείπνους", ο άλλος, ο αλανιάρης , μοναχικός λύκος «έχει εμπιστοσύνη την λαμπερή» προσωπικότητα του  και χτυπάει μεμονομένα στελέχη από όλους τους πολιτικούς χώρους … πολλοί των θεωρούν «λαγό» του προηγούμενου αλλά αυτός χαμογελά με νόημα . Ο τρίτος κινείται για την εξασφάλιση "στηρίξεων μεταξύ πολιτικών τοπικών γραφείων αλλά και σε κύκλους της νέας ηγεσίας της ΝΔ αρκούμενος προς το παρόν στην αρθρογραφία στα τοπικά ΜΜΕ. Τέλος ο Μηλίδης αν και απών επιμένει να δηλώνει παρών. Υπάρχει όμως και η έτοιμη λύση που ελπίζει να εμφανιστεί ως «ο/η από μηχανής θεός» την ύστατη ώρα.


Η παράταξη Αγγελίδη  δείχνει ρωγμές με τον Δήμαρχο σοβαρά στριμωγμένο … για τα μάτια της Κούλας, αλλά και λόγω φιλοδοξιών Αντιδημάρχων του που θεωρούν ότι πλέον ήρθε η σειρά τους. Η παράταξη Αγγελίδη μετρά ήδη μια απώλεια ενός Αντιδημάρχου της που ήδη έδωσε την «ταυτότητά» του στον Καραμήτρο ενώ υπάρχει «και μια αναμμένη φωτιά» από τον SERRESYIANIS.


Ο Καραμήτρος στην τρίτη και φαρμακερή απόπειρα σφετερισμού της Δημαρχίας έχει ανοικτά θέματα με πρώτο τον οικονομικό απολογισμό στα μέλη του συνδυασμού που συνέδραμαν στον δικαστικό αγώνα του ενώπιον του Συμβουλίου Επικρατείας

16 σχόλια:

  1. Μάλλον πολύ νωρίς ξεκίνησαν.Κάποιοι ρίχνουν άδεια μήπως πιάσουν θέση στην εκκίνηση. Αλλά είναι πολύ μακριά οι επόμενες εκλογές.Ούτε ο εκλογικός νόμος είναι δεδομένος.Οπότε τζάμπα η βιασύνη. όταν θα γίνουν εκλογές κανείς δε ξέρει ποιά κόμματα θα υπάρχουν και αν δώσουν χρίσματα.Τα ονόματα που παρουσιάζεις μάλλον προσπάθεια αναπαλαίωσης θυμίζουν. Άς κρατάνε μικρό καλάθι. Άσε που και ο σημερινός δήμαρχος μπορεί να εχει αλλη γνωμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ
    ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΟΥΝΑΒΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΠΟΙΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΒΟΥΒΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΜΑΡΙΑ
    ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΤΕΝΕΚΕΣ ΒΟΥΔΑΣ....
    Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ 65ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ???? ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΤΑΪΣΤΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ....ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ?????
      ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ??????
      Η ANABELL??????
      ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΣΤΑΞΕΙ Η ΒΟΥΒΗ ΜΑΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΜΟΥΣΤΑΦΑ....Ο 65ΧΡΟΝΟΣ ΚΛΟΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΜΙΡΗΣ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΣ ...ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΔΡΑΧΜΗ!!!

      Διαγραφή
  3. ΤΟ ...κουφο ειναι ..οτι ..η..ζελεπορδη..[μπαλιτης]..θα ειναι ..υποψηφιος...της...Ν..μαλακιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ...κουφο ειναι ..οτι ..η..ζελεπορδη..[μπαλιτης]..θα ειναι ..υποψηφιος...της...Ν..μαλακιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΜΠΑΛΙΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ´ ΧΡΥΣΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΌ ´ ΤΟΥ 2016 ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΝ ΣΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ { Σερραίος Έμπορος }

      Διαγραφή
  5. Ποσα λεφτα συνεδραμαν στο δικαστικο αγωνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΠΟ "ΤΟΝ ΕΡΑΝΟ" ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50.00Ο - 70.000 ΕΥΡΩ ( ΠΟΛΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΥΠΕΡΒΟΛΗ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΟΣΟ ΔΕΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ.

      Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ κ.ΚΟΛΙΝΤΖΙΚΗΣ ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΙΑ ΑΜΟΙΒΗ 25.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΟΦΛΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ. ΤΟ ΠΡΕΠΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΑΥΤΏΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΑΙΩΡΟΥΝΤΑΙ ΦΗΜΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΗ κ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
    3. ΣΩΠΑ!!!!!!
      ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ????
      ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΕΙΡΑΡΟΤΡΥΠΑ????
      ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΕ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ....ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΕ!!!! ΠΟΣΑ ΞΟΔΕΨΕ Ο ΚΑΡΜΙΡΗΣ???? ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΙΡΕ???? Ο ΣΩΤΗΡΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΙΝΤΖΙΚΗΣ ΤΖΑΜΠΑ ΔΟΥΛΕΨΑΝ?????
      ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ???? ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ??????
      ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ?????
      ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ Κ@Λ@ΧΑΝΙΟ?????
      ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ S@X?????
      ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΣΤΕ ΔΙΑΚΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΩΡΕΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ????? ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ????
      ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΕΥΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΥΤΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ????? ΣΤΟ Κ@Λ@ ΣΑΣ ΘΑ ΒΑΖΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.....
      ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΞΑΤΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ!!!!!!! ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ?????? ΑΡΑΓΕ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ....
      ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΦ΄ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ?????
      ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΕΝΑΝΤΙ 150.000€ ΤΑ GPS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ????
      Α!!!!!! ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ.....
      ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ...... ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ....

      Διαγραφή
  6. ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ?????????
    ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ??????
    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ?????
    ΚΟΥΝΑΒΙ....ΙΑΚΧΕ!!!! ΛΙΓΟΥΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΙΑΚΧΕ, ΤΟ QUIZ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ. ΒΟΜΒΑ 5.000 ΕΥΡΩ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΙΡΕΤΟΥ ΔΑΓΚΑΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ. Ο ΑΙΡΕΤΟΣ ΕΛΑΒΕ ΓΝΩΣΗ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΨΑΞΤΟ ΕΧΕΙ ΨΩΜΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η πόλη άλλαξε εικόνα .
    Ο επόμενος Δήμαρχος Σερρών είναι απο τώρα γνωστός .

    GOTSIOΛΑΓΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΚΛΟΟΥΝ ΘΑ ΠΡΟΒΙΒΑΣΤΕΙΣ ΣΕ ΠΑΛΙΑΤΣΟ!!!!!!
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΝΑΙ ΑΛΛΑΞΕ......Η ΤΡΥΠΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ...ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΟΜΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΓΕΝΙΚΑΜΕ!!!!!
      ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΕ ΓΕΛΟΙΕ.....ΣΤΑ 70ΧΡΟΝΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!
      ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ...ΚΟΨΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΦΤΙΑΣΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ....ΣΑ ΠΛΙΣΈ ΦΟΥΣΤΑ ΓΙΝΑΝΕ!!!!!!

      Διαγραφή
  9. ΒΛΑΚΑ ΓΚΟΡΤΣΟ-ΛΑΓΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩ.ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΚΛΟΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗ ΜΑΜΑΛΙΓΚΑ Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ!ΧΑΙΒΑΝΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ