Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΗ ...


      ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ NA AΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ


Βέβαια ο Καραμήτρος έχει προφανώς τους δικούς του λόγους να ανησυχεί για την ενδεχόμενη απόσχιση της περιοχής, η οποία όμως θα ανακουφίσει τους Δημότες του πρώην Δήμου Σερρών αλλά προέχει το συμφέρον της πόλης.

11 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΙΑΚΧΟ
    ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ
    ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΊΠΩΤΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΠΙΣΗΣ....
    ΔΕΣ ΒΡΕ ΚΟΥΝΑΒΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ???????
    ΠΟΣΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ?????
    ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ...ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΤΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΒΗΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ Ή ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ??????
    ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΒΟΥΔΑ SORY!!!!!!!!
    ΒΛΑΜΜΕΝΕ...Ε!!!! ΒΛΑΜΜΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΕ Η ΠΟΥΤΣ@ ΝΥΧΙ , ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΑΧΤΥΛΟ ( θεία Ελπινικη)

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ....ΚΟΛΟΔΑΧΤΥΛΟ!!!(ΕΡΝΕΣΤΟΣ Γ@ΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΝΙΚΗΣ)

      Διαγραφή
    3. Ναι φίλε μας έπεισες.Αλήθεια ποια ήταν η θεση του ως Νομάρχης το 2010 στη δημιουργία 8ου δήμου;Αλλού στόχευε τότε,δε του βγήκε δις και τώρα ρίχνει κορκοδείλια δάκρυα.Ας βγει μια φορά να πει ότι έκανε λάθος στη τότε του τοποθέτηση και ας μη κυνηγάει παντού φαντάσματα ακόμα και στη δικαιοσύνη,την οποία σε τελευταία του συνέντευξη τη στοχοποίησε εμέσως πλην σαφώς,για την εκλογική του ήττα.Παντού εχθροί...

      Διαγραφή
    4. ERNESTO CHE ΠΑΠΑΡΑΣ , Ο ΑΕΡΟΓΑΜΗΣ

      Διαγραφή
    5. ΕΣΥ ΜΟΥΣΤΑΦΟΠΑΙΔΟ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ??????
      ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΛΕΟΝ.....ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ....ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ.....
      ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!!!!!!
      ΚΑΙ ΔΕΧΕΣΤΕ ΣΑΝ!!!!! ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ 66ΧΡΟΝΟ ΚΛΟΟΥΝ.....ΓΙΑΤΙ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    6. Φίλε πέρα απο τις ειρωνείες μια πειστική απάντηση δεν πήρα..Ήθελε ή δεν ήθελε ως νομάρχης 8ο δήμο;Αλλά έτσι είναι όταν τα επιχειρήματα τελειωσουν αρχίζουν οι ύβρεις...Όσο για το πνευματικό επίπεδο φαίνεται από το λεξιλόγιο σου ποιο είναι..εύχομαι να μη το υιοθετεί και ο αρχηγός σου.

      Διαγραφή
    7. ΠΡΩΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ.....
      ΟΙ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ....ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΕ ΑΝ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ
      ΠΡΙΝ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ.... ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.
      ΑΛΗΘΕΙΑ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΧΑΡΗ ΓΚΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΟΥΝΤΗ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΕ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ........ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ..
      Η ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΑΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟ ΤΙ ΕΤΑΞΕ ΤΟ ΤΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΤΟ ΤΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΠΡΑΤΤΕΙ.....ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ.....
      ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ......ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ

      Διαγραφή
    8. Δε θα παρασυρθώ από το λεξιλόγιό σου γιατί μόνο πολιτικός δε μπορεί να χαρακτηριστεί.Πρώτο δε νοείται παράταξη χωρίς επικεφαλή άρα έχετε αρχηγό ή εστω κάποιον που να ηγείται της παράταξης.Δεύτερο όταν ο Καλλικράτης έχει δημιουργήσει ένα δήμο "τέρας" με γεωγραφική ανομειογένεια όπου ξέρεις κάποια σιγμή αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα (όπου οι χρηματοδοτήσεις μειώνονται το κυριότερο απ όλα)τότε πας στη γενεσιουργό αιτία του προβλήματος.Κι επειδή ο αρχηγός σου όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει για όραμα,προνοητικότητα και σωστό σχεδιασμό που πρέπει να διέπουν ένα ν ηγέτη,δυστυχώς εκ του αποτελέσματος αυτοακυρώνεται,γι αυτο και η ανάσυρση δηλώσεων.Το ίδιο έγινε και με τον Χυτά άλλη πονεμένη ιστορία...Ποιος ξεκίνησε το σχεδιασμό,τι όραμα είχε και πως κατέληξε τελικά;Το ίδιο ισχύει και για τη σύσταση του δήμου τι κι αν πέρασν 7 χρόνια όπως λες...τότε σχεδιάστηκε και κάποιοι ήταν υπεύθυνοι για το σχεδιασμό και το όραμα που είχαν...

      Διαγραφή
  2. Ας κανουν οτι θελουν ας πανε οπου θελουν μόνο να πληρωσουν τα δικτυα που τους εκανε η ΔΕΥΑΣ ασε που θα ηρεμισουμε από κατι φατσες που το παιζουν και τοπικοι αρχοντες τρομαρα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ