Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΠΑΝΟΣ ;;;;;

  
ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥ ΜΟΥΖΑΛΑ !!!!!!!!!!!





Ο ΘΕΙΟΣ ΒΡΑΣΙΔΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

O gialantzi υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδος. Ο φανφαρόνος ψευτοπατριώτης Πανούλης Καμμένος, ο αχυράνθρωπος του γραικύλου ακτιβιστή Μουζαλα καπηλεύεται τώρα και το όνομα της Μακεδονίας για να κρύψει την ανεπάρκειά του. Ο Μουζάλας είναι ουσιαστικά ο πολιτικός προϊστάμενος του χοντρού Πάνου που προσκύνησε την Αριστερά και υπηρετεί τις άρρωστες ιδεοληψίες της γαντζωμένος στην εξουσία. Ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής επέλεξε "την πολιτική των ανοικτών συνόρων" για τους ισλαμοπίθηκους και στην ουσία κατήργησε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας που  έχει υποχρέωση και καθήκον την φύλαξη των συνόρων , την προάσπιση της Εθνικής Κυριαρχίας και την Ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών.

Με 50.000 λαθραίους εισβολείς ψευτοπρόσφυγες στην πλειοψηφία τους, σε μια χώρα του 1.500.000 ανέργων και με 2.000.000 μελλοντικούς εισβολείς σε αναμονή στα παράλια της Τουρκίας ποιο καθήκον υπηρέτησε ο Πάνος Καμμένος ως Έλλην υποτίθεται Υπουργός Άμυνας ;

Περισσεύουν λοιπόν κ. Υπουργέ Εθνικής Άμυνας τα κροκοδείλια δάκρυα και οι λεονταρισμοί για την άποψη Μουζάλα για την Μακεδονία, διότι περί άποψης πρόκειται και όχι περί λεκτικού λάθους, όπως εναγωνίως και οργανωμένα μας το παρουσιάζει το σύστημα της διαπλοκής των Συριζαίων.

Δυστυχώς  συνέλληνες , στους Σκοπιανούς αφήσαμε να διαφυλάξουν το κύρος και την ασφάλεια της Ευρώπης και "της Μακεδονίας τους" στην οποία αναφέρθηκε ο Μουζάλας. Δυστυχώς οι ψευτομακεδόνες αντέδρασαν ως γνήσιοι "Μακεδόνες" υπερασπιζόμενοι την ακεραιότητα της πατρίδας τους , όταν οι γραικύλοι πλέον (αλλοτριοθέντες από το καθεστώς της Μεταπολίτευσης των Καραμανλήδων , των Παπανδρέου και των Μητσοτάκηδων) , γηγενείς Μακεδόνες κατάντησαν την χώρα τους σκουπιδότοπο ισλαμολαθροεποίκων.

  ( Θείος Βρασίδας)

4 σχόλια:

  1. Για να σωσει...το...χοντρο..καμμενο ...τομαρι του.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΥΛΗΣ , ΛΑΛΑΚΗΣ , ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ .
    ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ Ή ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΡΡΑΪΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ
    ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ
    Ο 66ΧΡΟΝΟΣ ΚΛΟΟΥΝ
    Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ
    Η ΒΟΥΒΗ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΜΑΡΙΑ
    Ο ΒΟΥΔΑΣ
    ΚΑΙ Ο """ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ"""???? ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ
    ΆΜΕΣΑ......
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΟΥ SEX ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΤΙ....ΑΥΤΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριάκο σε βγάλαμε για να ρίξεις τον Τσίπρα και οχι για να διώχνεις τα καλύτερα παιδιά .
    Επτσθ που το πας θα μείνεις με την Όλγα , τον Βαρβιτσιώτη και την αδερφή σου . Δεν μπορεί να σε ξεπλένει ο Άδωνις με τον Βορίδη . Μονά - ζυγά δικά σου δεν γίνεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ