Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΤΙ ΕΙΠΕ ΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ ;

 "ΒΡΗΚΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ
 ΚΑΙ ΑΓΑΛΙΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ"

 
SCOTTISH-ΤΗΚΑΜΕ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΞΥΔΑΚΗ : ΝΑ ΖΕΥΓΑΡΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ...: ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι τεράστιο, μεσομακροπρόθεσμα η χώρα μπορεί να ωφεληθεί από την ενσω...




Πριν από λίγες ημέρες η επίσημη ιστοσελίδα της "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ¨" απεκάλυπτε την φριχτή διαπίστωση του Μητροπολίτη Γαβριήλ για το σχέδιο του ΟΗΕ να αντικαταστήσει τους Έλληνες με λαθρομετανάστες. Το φριχτό αυτό σχέδιο έσπευσε να διαφημίσει στον Ελληνικό Λαό και να γίνει ουσιαστικά «λαγός» ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Ξυδάκης.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός μιλώντας στα Παραπολιτικά fm είπε:
«Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι τεράστιο, μεσομακροπρόθεσμα μπορεί να ωφεληθεί η Ελλάδα από την ενσωμάτωση ανθρώπων που θέλουν να μπουν στην κοινωνία να εργαστούν να ενσωματωθούν».

Η κυβέρνηση των δοσίλογων, που απεργάζονται μαζί με την Μέρκελ και τους λοιπούς διεθνείς τοκογλύφους τον θάνατο του Ελληνισμού, λένε ευθαρσώς ότι σχεδιάζουν να αντικαταστήσουν τους Έλληνες με αλλοδαπούς.

Και συνεχίζει ο υπουργός: «Η Αυστρία των 9 εκατομμυρίων έχει πάρει 95 χιλιάδες, θα φτάσει τους 130, η Ελλάδα δεν μπορεί να απορροφήσει 20 και 30 χιλιάδες ανθρώπους; Ο ανθρωπισμός της Ελλάδος είναι και αυτός ότι θα δώσει καταφύγιο σε κάποιους ανθρώπους. Τέτοιο καταφύγιο έχει δώσει η κατεστραμμένη Κύπρος μετά το '74 στους πρόσφυγες του Λιβάνου και οι πρόσφυγες του Λιβάνου συνέβαλαν στο κυπριακό θαύμα μετά την καταστροφή του '74. 

Τέτοιο καταφύγιο έχει προσφέρει  πολλές φορές η Ελλάδα, οι εκατοντάδες χιλιάδες Αλβανοί που έμειναν στην Ελλάδα και τα παιδιά τους μιλούν μόνο ελληνικά δεν προσέφεραν στην Ελλάδα; Εγώ λέω ότι η Ελλάδα έχει μεγάλα προβλήματα, έχει καταρχάς ανεργία και ύφεση το οποίο είναι ένα δομικό πρόβλημα αυτή τη στιγμή ωστόσο μπορεί να ενσωματώσει ανθρώπους».

Δεν θα υπεισέλθουμε στο ζήτημα, κατά πόσον ενσωματώθηκαν οι Αλβανοί. Θα αφήσουμε τα στατιστικά στοιχεία περί εγκληματικότητας να μιλήσουν. Το πραγματικά φριχτό, όμως, είναι η υποκρισία. Θεωρούν ότι θα λύσουν το δημογραφικό με τους αλλοδαπούς την ίδια ώρα που φορολογούν τις ελληνικές οικογένειες, θεωρούν τεκμήριο τα παιδιά και οδηγούν στην φτώχεια τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες.

Η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί με κάθε νόμιμο μέσο στα σκοτεινά σχέδια της παγκοσμιοποίησης και θα αγωνιστεί να παραμείνει ζωντανός ο Ελληνισμός στους σκοτεινούς αυτούς καιρούς.

2 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΛΙΓΟΥΡΙ ΙΑΚΧΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΦΕΞΕ
    ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΊ.....ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ.....ΕΥΓΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτους τους βρομιάρηδες θα τους ξεπεταει η μανα σου για να σου κανει την προίκα σου και να σου χαρίσει αδελφακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ