Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΟΤΑΝ Ο ΜΠΕΟΣ "ΤΡΥΠΗΣΕ" ΤΟΝ ΠΕΡΟΥΚΑ ;


 ΕΜΠΛΟΚΗ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ "ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ - 15.04.2016 Η ΔΙΚΗ
 

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας καταγγέλει τους κατηγορούμενους για δωροδοκία-δωροληψία κ.κ. Μποροβήλο και Μπάκο!

«Κατηγορούμενοι για δωροδοκία, δωροληψία, αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα και παράνομου στοιχηματισμού Μποροβήλος και Μπάκος».



ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Προς: Διοίκηση Αστέρα Τρίπολης
Κοινοποίηση:
Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Κοντονή
Επιτροπή Δεοντολογίας ΕΠΟ
Αθλητικό Εισαγγελέα κ. Σημιτζόγλου

Απαντούμε, παραθέτοντας περιληπτικά το τελεσίδικο και αμετάκλητο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, που θα εκδικασθεί στις 15 Απριλίου κατά των Μποροβήλου και Μπάκου για δωροδοκία, δωροληψία, αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα και παράνομου στοιχηματισμού, για τους αγώνες: Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης (27/2/2011), Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός Βόλου (12/3/2011), Αστέρας Τρίπολης – Πανθρακικός (28/3/2010), Καβάλα – Αστέρας Τρίπολης (6/3/2011), Αστέρας Τρίπολης – Κέρκυρα (19/2/2011).
Ενδεικτικά, σύμφωνα με το Βούλευμα:
1ον) στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός Βόλου, οι δύο συγκατηγορούμενοι (Μποροβήλος – Μπάκος) προσέγγισαν τον Αχιλλέα Μπέο Πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου, στον οποίον «προσέφεραν ως δώρο» πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ (500.000) σε μετρητά, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του, -κατά τη διεξαγωγή του μεταξύ τους αγώνα-, να εμφανίσουν «εσκεμμένη και μεθοδευμένη ήσονα απόδοση (…) στόχος που τελικά επετεύχθη».

2ον) Το ίδιο προσπάθησαν οι συγκατηγορούμενοι, προσεγγίζοντας τον τότε μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Καβάλας Μάκη Ψωμιάδη, στον οποίο προσέφεραν ως δώρο χρηματικό ποσό πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ (500.000) για μειωμένη απόδοση των ποδοσφαιριστών της Καβάλας στον μεταξύ τους αγώνα, στόχος που δεν επετεύχθη.

3ον) στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Πανθρακικός, ο κατηγορούμενος Γιώργος Μποροβήλος, «γνωρίζοντας ότι ο αγώνας ήταν χειραγωγημένος (στημένος) για στοιχηματικούς σκοπούς (…) και γνωρίζοντας εκ των προτέρων το αποτέλεσμα (…) στοιχημάτισε μέσω παράνομων πρακτόρων στοιχήματος (…) σε αλλοδαπές στοιχηματικές εταιρείες (…) με αποτέλεσμα να κερδίσει μεγάλου ύψους περιουσιακά οφέλη από παράνομο στοιχηματισμό». 

  ΟΤΑΝ  O MΠΕΟΣ "TΡΥΠΗΣΕ" ΤΟΝ ΠΕΡΟΥΚΑ ;
4ον) στον αγώνα Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης, οι δύο συγκατηγορούμενοι (Μποροβήλος – Μπάκος) «προσέφεραν δώρα» σε παράγοντα τρίτης ΠΑΕ  (Αχ. Μπέος, Ολυμπιακός Βόλου) προκειμένου να κερδίσουν και να μην υποβιβαστούν, στόχος που τελικά επετεύχθη, όπως περιγράφεται στο Βούλευμα.

Δείτε ΕΔΩ αποσπάσματα του σχετικού Βουλεύματος".

8 σχόλια:

  1. ΙΑΚΧΕ ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ. ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΣΕ ΕΚΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ; ΠΑΣ ΚΑΛΑ; ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΡΕ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙ. Ο ΠΕΡΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ;

      Διαγραφή
    2. Ιακχε πρέπει να έχεις παρακολουθήσει σεμινάρια κίτρινης δημοσιογραφίας στην Εσπρεσσο. Μεγάλοι πηχαίοι παραπαλνητικοί τίτλοι και από περιεχόμενο ακριβώς το αντίθετο. Τακτική Γκέμπελς να δημιουργούνται εντυπώσεις μόνο. Άσε μας κουκλίτσα μου

      Διαγραφή
    3. ΒΡΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ , ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ;
      ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΝΟΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ; Η ΕςΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΝ 15-4-2016
      ΚΑΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΣΩΡΩΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ; ΚΑΙ Ο ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ "ΤΥΠΟ" ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ;

      Διαγραφή
  2. ΑΚΑΜΑΤΗ,ΒΛΑΚΑ,ΓΥΠΑ, ΔΟΣΙΛΟΓΕ,ΕΛΕΕΙΝΕ,ΖΗΤΟΥΛΑ,ΗΛΙΘΙΕ,ΘΑΘΑΘΑ,ΙΤΑΜΕ,ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ,ΛΑΜΟΓΙΟ,ΜΑΙΜΟΥ,ΝΤΑΚΟΤΑ,ΞΥΠΟΛΥΤΕ,ΟΠΟΡΤΙΟΥΝΙΣΤΗ,ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ,ΡΟΥΦΙΑΝΕ,ΣΑΛΙΑΜΠΑΛΙΑ,ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ,ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ,ΦΑΦΛΑΤΑ,ΧΩΡΙΑΤΗ,ΨΕΥΤΗ,ΩΡΑΙΟΣ (ΝΟΤ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε Βαβαλη
    φλύαρη φωνάσκουσα γυριστρούλα σημερα
    ..εως τωρα βεβαίως βεβαίως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τακού τα σούτια που θα φας ούτε τα φαντάζεσαι και ούτε τον φαντάζεσαι τον διακορευτή σου

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ