Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ Μ. ΚΟΛΛΙΑ και Μ. ΜΠΟΛΑΡΗ !!!!!!!!!!!



   ΓΙΝΑΜΕ ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΟΡΕΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ;


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 "ΑΔΕΙΑΖΕΙ"  ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ

Την διαγραφή των δύο Σερραίων υφυπουργών, την υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά και τον αναπληρωτή υπουργό αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων, Μάρκο Μπόλαρη προανήγγειλε εκπρόσωπος του δικηγορικού Συλλόγου Σερρών.


Όπως έκανε γνωστό, μιλώντας στο karfitsa.gr ο εκπρόσωπος του διοικητικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών, Παναγιώτης Σπυρόπουλος το όργανο έχει λάβει ήδη απόφαση πως όσοι πολιτικοί μέλη του υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο θα τεθούν εκτός συλλόγου. «Όλοι οι επιστήμονες είναι ενωμένοι. Το πρόβλημα είναι κοινό και οδηγεί στον πλήρη αφανισμό του απλού δικηγόρου και όχι του βολεμένου ή αυτού που έχει μεγάλα εισοδήματα» αναφέρει ο κ. Σπυρόπουλος.

Ο ίδιος συνεχίζει: «υπάρχει απόφαση του διοικητικού συμβουλίου με την οποία καλούμε τα μέλη μας που συμμετέχουν στην κυβέρνηση να δώσουν την ανάλογη απάντηση, δηλαδή να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο εάν έρθει στη Βουλή. Αν δεν γίνει αυτό θα υπάρξουν διαγραφές. Έχει ληφθεί απόφαση»  αναφέρει ο κ. Σπυρόπουλος.


Στην απόφαση αυτή αντέδρασε ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ο οποίος  δεν εκπροσωπείται από κάποιον κυβερνητικό βουλευτή. Στο παρελθόν μέλος του υπήρξε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, ο οποίος ωστόσο έχει συνταξιοδοτηθεί. «και σε περίπτωση που είχαμε βουλευτή- μέλος μας δεν θα τον διαγράφαμε εάν ψήφιζε» αναφέρει ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Βαλεργάκης. «Τι είμαστε, Βόρεια Κορέα; Το Σύνταγμα ορίζει ότι οι βουλευτές ψηφίζουν κατά συνείδηση».

4 σχόλια:

  1. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΟΝ ΛΑΛΑΚΗ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ .
    ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ?
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΕΜΠΝΕΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ !
    5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΕΙΧΑΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο Κος ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΌ ΣΑΣ ΑΛΛΑ Η ΣΚΟΠΟΥΜΕΝΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΘΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ " ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ"
    ΘΑ ΜΠΟΥ ΠΕΙΣ Η ΜΟΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΣΠΑΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΛΙΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΖΑΜΠΑΖΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ?
    ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ