Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΙΣΜΟΥ

 Ο ΝΑΙΝΕΚΟΣ ΠΟΥ "ΕΚΛΕΙΣΕ" ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ !!!! 


         
Την Κυριακή 5 Ιουλίου ο ελληνικός λαός καλείται να λάβει την πιο δύσκολη απόφαση των τελευταίων δεκαετιών. Το δημοψήφισμα που προκήρυξε η κυβέρνηση πραγματοποιείται υπό ακραίες οικονομικές συνθήκες και το φάσμα ενός επικινδύνου κοινωνικού διχασμού. Οι Έλληνες έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, με όλες τις δυσκολίες αλλά και τα ευεργετήματά της (ΕΣΠΑ, Επιδοτήσεις, ευρωπαϊκά προγράμματα, τεχνογνωσία, απουσία τελωνειακών δασμών, χαμηλά επιτόκια, γεωστρατηγική προστασία) και στη διεθνή απομόνωση, την έλλειψη πόρων, την ανεξέλεγκτη χρεοκοπία. Στηρίζουμε το «ΝΑΙ» στην ΕΥΡΩΠΗ και αγωνιζόμαστε για την παραμονή της χώρας στην καρδιά της Ε.Ε. Ο δρόμος θα είναι δύσκολος, αλλά είναι ο μόνος με προοπτική επαναφοράς της πατρίδας μας στην κανονικότητα, στην πρόοδο και στην ευημερία. Το ΟΧΙ συνοδεύεται από μια καθοδική οικονομική πορεία, της οποίας η δραματικότερη συνέπεια, που δεν θέλουμε καν να φανταστούμε, μπορεί να είναι ένα αδύναμο εθνικό νόμισμα, το οποίο θα φέρει την οικονομία σε καταστάσεις απόλυτης ασφυξίας και κατακόρυφη πτώση του βιοτικού και ποιοτικού επιπέδου ζωής όλων μας. Πέρα από τους οικονομικούς όμως λόγους ο μεγαλύτερος κίνδυνος ενός ΟΧΙ είναι η πόλωση και ο κοινωνικός διχασμός που ήδη κάνουν την εμφάνισή τους. Η αποφυγή μιας εμφυλιοπολεμικής κατάστασης είναι μονόδρομος για όλους. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να βγούμε νικητές από τη μάχη. Πρέπει λοιπόν όλοι να απαντήσουμε αποφασιστικά στο δίλημμα που αιφνιδιαστικά και αντισυνταγματικά μας έθεσε η κυβέρνηση. Πρέπει να αποφύγουμε την ανεπανόρθωτη ζημιά που θα υποστεί ο τόπος σε όλους τους τομείς. Λέμε «ΝΑΙ» στην Ευρώπη Λέμε «ΝΑΙ» στο Ευρώ Λέμε «ΝΑΙ» στην Ελλάδα του αύριο Λέμε «ΝΑΙ» για εμάς και τα παιδιά μας. Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu

Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu

2 σχόλια:

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ