Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΑΤΑΚΤΣΗΔΕΣ ...

 ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΜΠΟΥΤΙΚ ΤΗΣ ΠΑΕ 1964 ... 
ΛΟΓΩ ΔΕΗ !!!!!!





Ποιος το περίμενε ότι ο Πανσερραϊκός , θα έφτανε στο σημείο να διοικείται από αφερέγγυα πρόσωπα που αρνούνται το αυτονόητο , να πληρώσουν το ρεύμα που κατανάλωσαν επί τέσσερις μήνες στο καταστημα που χρησιμοποιούσαν χωρίς ενοικιο (δωρεάν παραχώρηση από τον ενοικιαστή έμπορο που δεν το χρησιμοποίησε ακόμη) ως σημείο πώλησης των εισητηρίων διαρκείας και των προϊοντων με το brand name της γιαλαντζι ΠΑΕ 1964. Επαγγελματικό ποδόσφαιρο , σου λέει ο άλλος ...

Η σύνδεση του ρεύματος ήταν στο όνομα του προηγούμενου ενοικιαστή που είχε απποχωρήσει από το κατάτημα τον παρελθόντα Μαϊο και ... έπαθε εγκεφαλικό ο άνθρωπος μόλις του ήρθε ο τελευταίος λογαριασμός με κατι χιλιάδες ευρώ επιπλέον και με πολλές ΚW κατανάλωση από την παρανομη χρήση του καταστήματος.

Το κακό στην όλη ιστορία είναι ότι η Διοίκηση της ΠΑΕ 1964 δεν αναγνωρίζει την οφειλή της και αρνείται να καταβάλει το ποσό που αναλογεί για την επι τετράηνο κατανάλωση του ρευματος.

Αποτέλεσμα το θύμα να ζητήσει από την ΔΕΗ την διακοπή της ηλεκτροδότησης και η γιαλαντζι ΠΑΕ έμεινε στα κρύα του λουτρού με το "παραμάγαζο" κλειστό και θεοσκότεινο. 

Κύριε Τρέντσιο , ορθώς το χαρακτήρισα ως "παραμάγαζο";  

Δεν πιστεύω να με μηνύσετε για συκοφαντική δυσφήμιση  και τον ταλαιπωρημένο έμπορο που σας "έκοψε" το ρεύμα για διαφυγόντα κέρδη ; 

6 σχόλια:

  1. Άκουσα πως ο Πινόκιο πετάει χαρταετό στα μπλόκο του Προμαχώνα και εντάσσεται στο σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΑΚΧΟΥΛΗ....ΠΕΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ...ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.ΝΑ ΠΑΕΙ.....ΣΤΟΝ ΜΕΓΓΚΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ ΚΣΙ ΠΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑΙΝΑΙΚΟΥΣ .
    ΠΑΙΔΑΡΑΣΤΕΣ , ΝΑΙΝΑΙΚΟΙ , ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΙ , ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΙ , ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΕΣ , ΣΙΕΣ , ΜΠΑΜΠΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ .
    ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ;
    ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ;

    Πέτρος Κ. ο Μεσσήνιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τους ..πηρανε ..και ..τα ..σωβρακα....δηλαδης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί σε μυνησε ξανά ο Τρεντσιος για συκοφαντικη δυσφημιση; πότε έκανες εσύ τέτοιο πράγμα αγγελουδι μας; να τον κάνουμε ντα τον χαζό τον Τρεντσιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε Γεωργιάδη πιαστηκες κωτσος ...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ