Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΥΓΑ , ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΚΧΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΕΛΛΗΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΗΣ 20ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015






"Αφιερωμένο εξαιρετικά στους popolaros και αγρότες γιαλαντζί επαναστάτες του Προμαχώνα που την 20η Σεπτεμβρίου ψήφισαν δαγκωτό ΣΥΡIΖΑ ( Σταμπουλή και Αβραμπάκη) , ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (Καραμανλή και Αραμπατζή) ΠΟΤΑΜΙ ( Χατζηδημητρίου), ΠΑΣΟΚ (Τζελέπη) και ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ( Μεγαλομύστακα) "   στους οποίους έδωσαν εντολή να εφαρμόσουν το ΜΝΗΜΟΝΙΟ Νο 3 της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ"  !!!! το οποίο τώρα ΑΝΤΙΜΑΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ (;;;;;;;;;;;;;;;) 


Υ.Γ. Πάτε τώρα λεβεντόπαδα (...Κούληδες) μπροστά στον καθρέφτη σας , δείτε την φάτσα σας και πείτε μας «ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΤΩΡΑ»    

6 σχόλια:

  1. Για τον παιδεραστή που είναι δεξί χέρι του Doberman του Σαμαρά και που προόριζε για γραμματέα του κόμματος τσιμουδιά βλέπω .
    Για τους τηλεοπτικούς νταβατζίδες το καταλαβαίνω , εσύ γιατί Ιακχε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΤΟ ΦΙΛΕ ΚΑΗΚΕΣ , ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Ο ΙΑΚΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΡΑΞΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΥΓΚΡΑ

      ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ : o iakxos: "Ο ΛΕΚΕΣ" ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΚΟΥΛΗ, ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΦΩΝΑΚΛΑΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ “ΓΑΡΓΑΡΑ” Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟ... : Το όνοµ...

      Διαγραφή
    2. Έχεις δίκιο Ιακχε , εγώ έκανα λάθος γιατί τώρα τελευταία παίζεις πολύ τον Κούλη και ξεχνάς τα τσοντοκάναλα και τις πλάτες που τους κάνει , ξεχνάς τους Χριστοφοράκους , ξεχνάς τα λαμόγια , πολλά ξεχνάς .

      Διαγραφή
  2. ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΡΟΝΙΟΥ

    Ο Χρήστος Καπετανίος σήμερα το πρωϊ υπεβαλε αίτημα στον Μπαλίτη και απαιτεί να αναγορευθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο σε ΕΠΙΤΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ του Εμπορικού Συλλόγου.
    Ο λόγος ;
    Εν όψει της υποψηφιότητάς ως Δήμαρχος Σερρών ο τιτλος του Επίτιμου Πρόέδρου του είναι απαραιτητος για τον προεκλογικό του αγώνα προκειμένου να συγκεντρώσει τις ψήφους των εμπόρων. Ο Καπετανιος θεωρεί υποχρέωση του Εμπορικού Συλλόγου να υποκύψει στις αξιώσεις του λογω της μεγάλης προσφοράς του στην πόλη και υπόσχεται να ανταποδώσει τα μέγιστα όταν εκλεγεί. Υπαρχουν πλήροφορίες ότι και αλλοι Πρόεδροι του Εμπορικού Συλλόγου συμφωνούν με το αίτημα Καπετάνιου αρκεί να τύχουν και αυτοί της ίδιας τιμητικής διάκρισης.Το γεγονός εξόργισε τον Χρήστο Καπετάνιο και αναμένονται εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το να ζητας ο ΙΔΙΟΣ να γινεις επιτιμος ...
    δεν ειναι ληγμενα ,
    'ληγμενος' πρεπει νασαι..
    λυπάμαι Χρηστάκη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ