Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

"H NTAΛΙΑ" ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ...

   «ΈΤΣΙ... ΚΑΘΑΡΙΣΑ  ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ»!!!!!!!!!!!!!
Προκλητική αποκάλυψη του Γερούν Ντάισελμπλουμ

 

ΜΕΤΑ ... ΑΝΕΛΑΒΑΝ "ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΧΑΝΟΥΜ ΧΟΡΕΥΡΙΕΣ" 

Ότι οι Ευρωπαίοι εταίροι απαίτησαν την απομάκρυνση του Γιάνη Βαρουφάκη είναι γνωστό, το πως, τώρα αποκαλύπτεται απ” τον ίδιο τον πρωταγωνιστή της ιστορίας τον Γερούν Ντάισελμπλουμ.


Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ολλανδικό κανάλι NOS TV ήταν εκείνος που ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα την απομάκρυνση του Γιάνη Βαρουφάκη από τις διαπραγματεύσεις την άνοιξη του 2015.


Στην συνέντευξη,  ο κ. Ντάισελμπλουμ δήλωσε ότι είχε επιμείνει ώστε ο υπουργός Οικονομικών να πάψει να είναι επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδας.


Ο Ντάισελμπλουμ, σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του ολλανδικού τηλεοπτικού σταθμού, τόνισε ότι το κλίμα μέσα στο Eurougroup, ανάμεσα στους υπόλοιπους υπουργούς και τον κ. Βαρουφάκη ήταν τόσο άσχημο, ( γιατί άσχημο; απλά διότι ο Γιανης δεν υποχωρούσε στον παραλογισμό και στους εκβιασμούς των φρακοτοκογλύφων) που πλέον δεν υπήρχε βάση συζήτησης.


Κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος, ο κ. Τσίπρας είχε απαντήσει ότι ο επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδας δεν έχει σχέση με το Eurogroup αλλά με την ελληνική κυβέρνηση. Στην αποκαλυπτική συνέντευξη, η οποία θα προβληθεί στην εκπομπή Nieuwsuur την επόμενη Δευτέρα, ο πρόεδρος του Eurogroup εξηγεί πως παρέκαμψε τον τότε υπουργό Οικονομικών και διαπραγματεύτηκε απευθείας με τον Αλέξη Τσίπρα.


πηγή: Newsit



 ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ,
 Ο ΤΣΙΠΡΟΤΣΟΓΛΑΝΟΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥ "ΟΧΙ"


1 σχόλιο:

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ