Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ Η ΒΑΡΩΝΙΑ ...

 29ος  Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ  ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΩΝ 

  
Παρά την στήριξη "του κουρασμένου κηφήνα της Ραφήνας" και παρά την συμμετοχή του Λαλάκη με το γιαλαντζί 70% στις περιφερειακές εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε να επιτύχει μια αξιόλογη παρουσία  από την οποία προκύπτει ότι ο Σερραίοι Νεοδημοκράτες αρχίζουν σταδιακά να απομακρύνονται από το μαντρί του "Εθνάρχη" 

Είναι η δεύτερη εκλογική αναμέτρηση στην οποία το πολιτικό γραφείο του Πορφηρογέννητου εμφανίστηκε εμφανώς "κουρασμένο" ... 
 η πρώτη ήταν φυσικά με το αστροπελεκι αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος το καλοκαίρι
 

5 σχόλια:

  1. Σήμερα το μεσημέρι βλέποντας ειδήσεις έσκασα στα γέλια βλέποντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να χαιρετάει θερμά κάποιον . Ποιος ήταν αυτός ? Ο Χαϊτίδης !!!! Δεν κάνω πλάκα παιδιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ .
    ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΒΑΡΩΝΙΕΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μπασδάνης καθάρισε για τον Βαγγέλη στα Σέρρας . Μόνος του πάλεψε και κέρδισε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ανανέωση της ΝΔ έρχεται!


    Μιας και είναι Χριστούγεννα και το κλίμα είναι… χαλαρό θα σας γράψουμε ένα άρθρο που έχει πολύ παραμύθι, έτσι για να γελάσει το χειλάκι σας και να πείτε. «Υπάρχουν και χειρότερα;» Και μην ξεχνάτε. Είναι η εποχή των… Καλικάτζαρων και από τέτοιους η ΝΔ έχει ένα σωρό.

    Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι ο Μεϊμαράκης επικρατεί στις εκλογές της 10ης Ιανουαρίου και πρέπει να σχηματίσει την ηγετική του ομάδα, την ομάδα που θα διεκδικήσει την εξουσία και αργότερα θα σχηματίσει και κυβέρνηση. Μια σκιώδη κυβέρνηση δηλαδή που θα φιλοδοξεί να κατατροπώσει τον Τσίπρα, αφού πρώτα πείσει τον κόσμο ότι η ΝΔ άλλαξε και μπορεί να μείνει στην εξουσία για πολλά χρόνια, αλλάζοντας βεβαίως και την Ελλάδα.

    Θα είναι λοιπόν αρχηγάρα ο Βαγγέλας που με τα γνωστά γαλλικά του θα τους έχει όλους σούζα. Στο μαντρί και όποιος κουνηθεί θα τρώει τα γ…σταυρίδια του και θα κάθεται στη θέση του.

    Ποιοι στηρίζουν λοιπόν τον Μεϊμαράκη και θα πάρουν υψηλές θέσεις στο νέο καθεστώς που θα στηθεί στη Συγγρού;

    Πρώτος – πρώτος ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης που όπου βρεθεί και όπου σταθεί ρίχνει και έναν… ύμνο για τον μεγάλο αρχηγό. Μιας και δεν είναι βουλευτής, αφού ο κόσμος τον έστειλε στον πάγκο, θα γίνει ο νέος γραμματέας του κόμματος. Θα αναλάβει και τα οργανωτικά βεβαίως για να.. συνεχίσει το καταστροφικό έργο του Παπαμιμίκου.

    Ποιοι άλλοι θα γίνουν πρωτοκλασάτα στελέχη του Βαγγέλα; Θα επιστρέψει π.χ. ο Ρουσσόπουλος και θα πάρει ενεργό ρόλο στα επικοινωνιακά. Έρχεται με φόρα και ο Αντώναρος ενώ θα ακολουθήσει και ο… Διόσκουρος του Βαγγέλα, ο Γιώργος Βουλγαράκης.

    Στο πλάι του αρχηγού θα είναι η Σοφία Βούλτεψη, ο Γιάννης Ανδριανός, ο Γιώργος Βλάχος, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο Σταύρος Καλαφάτης, ο Θόδωρος Καράογλου, ο Θανάσης Μπούρας, ο Μάριος Σαλμάς, ο Χρήστος Σταϊκούρας, ο Γιάννης Τραγάκης, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο Κώστας Τασούλας, ο Κώστας Τζαβάρας, ο Κακλαμάνης και βεβαίως ο Νίκος Δένδιας και η Ντόρα η εξερευνήτρια.

    Α, μην ξεχάσουμε τους κολοσσούς Ανδρέα Λυκουρέντζο και Δάνη Τζαμτζή ο οποίος θα κάνει την καρδιά του πέτρα και θα γυρίσει από το χωριό του να υπηρετήσει την πατρίδα.

    Όλοι οι παραπάνω, όταν γίνει η ΝΔ κυβέρνηση (άμποτε που λέει και ο λαός) θα πάρουν υπουργικές θέσεις. Η Ντόρα αντιπρόεδρος ή υπουργός Εξωτερικών, ο Ανδριανός στο Μαξίμου που το ξέρει καλά, ο Αντώναρος κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο Καλαφάτης στο Μακεδονίας – Θράκης, ο Τζαβάρας στο υπουργείο Πολιτισμού, ο Κακλαμάνης στο Υγείας, ο Λυκουρέντζος στο Εσωτερικών, μπορεί και ο Βουλγαράκης στο Δημόσιας Τάξης. Γιατί όχι και ο Γιακουμάτος στο Εμπορίου, ο Βλάχος στο υπ. Οικονομικών, ο Σαλμάς στο Υγείας και αν χρειαστεί για να σώσει την εκπαίδευση θα πάει ο Ευρυπίδης στο Παιδείας.

    Αγαπητοί Νεοδημοκράτες σας θυμίζει τίποτε όλο αυτό το κυβερνητικό σχήμα; Ποιος μένει για να είναι το ίδιο με την περίοδο 2004-2009; Μα φυσικά ο Κώστας Καραμανλής και ο Αλογοσκούφης. Ποτέ δεν είναι αργά για την επιστροφή και των δύο.

    Η ανανέωση της Νέας Δημοκρατίας έρχεται. Η σκιώδης κυβέρνηση που θα στήσει ο Βαγγέλας έρχεται για να σαρώσει τα πάντα. Με τον πυρσό πάντα για έμβλημα, με τη Ρηγίλλης έδρα άιντε να φωνάξουμε όλοι «ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία».

    Η παράταξη της αστικής τάξης, που θα έρθει να σώσει τη χώρα από την αριστερή λαίλαπα είναι εδώ με τον Μεϊμαράκη αρχηγό. Για σκεφτείτε τους στην οικογενειακή φωτογραφία στο Ζάππειο. Υπάρχει λόγος να την κάνουν; Ας πάρουν μια από το 2004 και καθάρισαν.

    Ο κόσμος προχωρά, το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα έχει καταρρεύσει υπό το βάρος της οικονομικής κρίσης. Τα κόμματα είναι διαλυμένα, ο κόσμος απαιτεί αλλαγές, ανανέωση προσώπων και ιδεών αλλά η ΝΔ βρίσκεται τουλάχιστον 11 χρόνια πίσω.

    Τι να πει κανείς; Αν στις 10 Γενάρη ο κόσμος επιλέξει τον Βαγγέλα απλά θα αποδείξει ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται και ως τραγωδία και ως φάρσα. Και μπορεί ο καραμανλισμός να απέθανε, αλλά οι καραμανλικοί θα συνεχίσουν να ελέγχουν το κόμμα. Και σε 100 χρόνια από τώρα.

    Αλλά όπως είπαμε στην αρχή πρόκειται για μια χριστουγεννιάτικη φάρσα. Οι καλικάτζαροι εξαφανίζονται σε λίγες ημέρες.

    antinews.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Sarakatsanos the power of Serres
    Voukolos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ