Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΚΙΝΕΣ ;

  "ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ"  ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ


ΝΕΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΚΥΡ ΧΡΗΣΤΟ



Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η αγωγή Σερραίου Ξενοδόχου σε βάρος της εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ»  για ποσό 17.000 € που αφορά φιλοξενία και γεύματα γερμανών επιχειρηματιών (πόσοι ήρθαν και τι φάγανε, δεν μας είπε κανείς) στο «Συνέδριο- Φεστιβάλ Γαστρονομίας» που διοργάνωσε το Επιμελητήριο το 2009.  Η εταιρεία αρνείται την οφειλή   και προσεπικάλεσε στην δίκη της 29ης Ιανουαρίου 2015 στο Ειρηνοδικείο Σερρών το Επιμελητήριο για να πληρώσει το σχετικό ποσό εντόκως ως ο διοργανωτής της εκδήλωσης και πραγματικός οφειλέτης. Ο Ξενοδόχος σε συνεννόηση προφανώς με τους διοργανωτές Δρογαλά – Μπαλίτη (Ταμία του ΕΒΕΣ ) εξέδωσε το Τιμολόγιο επ’ ονόματι αθηναϊκής εταιρείας η οποία φυσικά τώρα δεν το αναγνωρίζει και καλείται  η Διοίκηση Μέγκλα να «βγάλει τα κάστανα από την φωτιά».


Είναι το πέμπτο προς το παρόν κρούσμα αφερεγγυότητας επί θητείας της Διοίκησης Δρογαλά  του Επιμελητηρίου  Σερρών , γεγονός που εκθέτει και δυσφημεί τον επίσημο φορέα του επιχειρηματικού κόσμου των Σερρών.


Προηγήθηκε γνωστή σερραϊκή επιχείρηση δομικών υλικών με αξίωση ποσού 9.000 € περίπου από την Διοίκηση του Μέγκλα που υποτίθεται ότι είχε αναλάβει να πληρώσει ο  Δήμος Σερρών επι Γιάννη Βλάχου για την αναμόρφωση του χώρου του Στρατοπέδου Κολοκοτρώνη για το Βραβείο Γκίνες της μεγαλύτερης μπουγάτσας. Τα υλικά τα παρέλαβε το Επιμελητήριο ως διοργανωτής της εκδήλωσης όμως ο Δήμος ως χορηγός δεν πλήρωσε ποτέ.


Ακολούθησε το Επιμελητήριο Κατερίνης που απαιτούσε την καταβολή ποσού 12.000 € περίπου από την συμμετοχή του σε κοινοτικό πρόγραμμα της ΕΚΕΜ (Ένωσης  Επιμελητηρίων Κεντρικής Μακεδονίας) με φορέα υλοποίησης το Επιμελητήριο Σερρών. Ο Πρόεδρος μάλιστα του Επιμελητηρίου Κατερίνης παρουσιάστηκε σε συνεδρίαση του ΔΣ του Επιμελητηρίου προεδρεύοντος του Δρογαλά και παρουσίασε τα στοιχεία για την οφειλή που απαιτούσε.


Εν συνεχεία εμφανίστηκε ο μουσικοσυνθέτης Λευτέρης Αερόπουλος σε άλλη συνεδρίαση του ΔΣ του Επιμελητηρίου με Πρόεδρο πλέον τον Μέγκλα και αξίωνε συμφωνηθείσες αμοιβές που δεν του καταβλήθηκαν για την συναυλία που έδωσε στο Μέγαρο Μουσικής στην Αθήνα με χορηγό το Επιμελητήριο στα πλαίσια των εκδηλώσεων της «Έκθεσης Σερραϊκών Προϊόντων» στο Μετρό του Συντάγματος. Θυμίζω ότι για την αίθουσα που διατέθηκε το Επιμελητήριο κατέβαλε 25.000 € στο μέγαρο μουσικής. Ο Δρογαλάς ενώπιον του ΔΣ δεσμεύθηκε να εξοφλήσει ο ίδιος προσωπικά την απαίτηση του Αερόπουλου.


Δεν μιλάμε βέβαια για την κορωνίδα της αναξιοπιστίας με την περίπτωση του 2008-2009 των Κατασκηνώσεων  και την ιδιοποίηση χρημάτων  (80.000 € περίπου)  που οδήγησε στην απόλυση υπαλλήλου του Επιμελητηρίου  μετά διαδικασία τεσσάρων ετών,  από την Διοίκηση Μέγκλα, ο οποίος επιμένει να καταγγέλλει ότι παρέλαβε αρνητικό ταμείο ύψους 360.000 € από την Διοίκηση Δρογαλά-Μπαλίτη.


Άντε να δούμε ποιός θα είναι ο επόμενος




6 σχόλια:

  1. ΚΑΚΟ ΨΟΒΟ ΙΑΚΧΕ ΤΟ 2016. ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΑΧΡΕΙΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΜΕΓΚΛΑ; ΠΑΛΙΟΚΟΠΟΥΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΣ ΣΕΡΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. XAXAXAXA ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΕΓΚΛΑ ... ΗΛΙΘΙΑ

      Διαγραφή
    2. όσο πέφτει ο μπερντές, στο απυρόβλητο το "αφεντικό"

      Διαγραφή
  2. Εκλογες εχει... Πολλα θα πληρώσει και θα κερασει για να ξανα εκλεγεί.... Τι να πει;;; Για πιο έργο;;; Αυτο που άνοιξαν λογαργιασμους στην βουλγαρια αυτοί που μιλούσαν καταπολεμήσει του λαθρεμπόριου... Ο κυρ Χρήστος πρώτος πηγες και δίδαξε κι αλλους να πανε... Μπράβο στο Επιμελητήριο σερρων... Ετσι θα αυξηθεί το ΑΕΠ της χώρας που ευαγγελίζονται...;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα γιατι τον εχουν και για καμποσο τον κυρ Χρηστο.

      Διαγραφή
  3. Ελα Ιακχε για παμε πιο δυνατα. Τα λεφτα του Επιμελητηριου ειναι απο εισφορες των Σερραικων επιχειρησεων. Αυτουςωγιατι δεν τους σερνεις στα δικαστηρια οπως εκανες με το ΔΣ του Πανσερραικου; Για να μας αποδειξεις οτι δεν εισαι εμπαθης και οτι δεν χρηματιζεσαι απο τον κυρ Χρηστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ