Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΚΡΙΜΑ, ΛΥΓΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΧΑΣΑΠΙΔΗΣ ...

ΕΙΣΑΙ ΓΥΦΤΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΡΟΜΑ ; ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑ 




 ΕΝΑΣ ΙΔΙΟΤΥΠΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΘΥΤΕΣ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΙΜΠΕΚΙΟΥΪ , ΝΥΝ ΑΪ ΘΑΝΑΣΗ
  
Πρώτο θέμα στην τοπική επικαιρότητα ήταν την Πέμπτη 5/11/2015 η απόφαση της ΔΕΥΑ Σερρών να προχωρήσει στην διακοπή παροχής υδροδότησης στους κατοίκους της περιοχής Σαρανταπόρου στο γνωστό πάλαι ποτέ Αλιμπεκιουϊ, σε όσους είχαν ανεξόφλητες οφειλές .Μάλιστα για να προχωρήσουν τα συνεργεία της επιχείρησης στις διακοπές χρειάστηκε να «στηθεί» από την Αστυνομία ολόκληρη επιχείρηση αφού κινητοποιήθηκε σημαντικός αριθμός αστυνομικών (αυτή είναι η κατάντια του ελληνικού κράτους που επιμένει να παραμένει στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης). Σύμφωνα με πληροφορίες του infoserres από το απόγευμα της Πέμπτης μέχρι την επομένη επανασυνδέθηκαν όλες οι «κομμένες» παροχές (!!!!!!!!!!!)

Το ποσό της προκαταβολής για την ρύθμιση  ήταν 20 ευρώ έκαστος,  όταν οι συνολικές οφειλές αγγίζουν κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Και το   συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε ήταν γύρω στα χίλια ευρώ .

Αν λοιπόν όλο αυτό το ..πανηγύρι ήταν για 1000 ευρώ μάλλον επικοινωνιακό πυροτέχνημα θυμίζει .

Εάν για κάτι από τα παραπάνω υπάρχει διάψευση η δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα,  ανέφερε το infoserres κάθε απάντηση και διάψευση δεκτή και δημοσιεύσιμη, όμως «Φωνή βοώντος εν τη ερήμω» 



Η Δημοτική Αρχή , ακόμη «πλέκει την φανέλα του στρατιώτη» , όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη  

7 σχόλια:

  1. Έρχονται εκλογές;


    Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι φαύλες κυβερνητικές αποφάσεις και η ξαφνική "βροχή" Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου.



    Με τη συνηθισμένη της νομική διαδικασία, τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, η κυβέρνηση τακτοποίησε τις βραδινές ώρες της προπαραμονής πρωτοχρονιάς, πολλές εκκρεμότητές της και... ρουσφέτια. Προκαλώντας έτσι πλήθος ερωτημάτων για τις σκοπιμότητες που μπορεί να κρύβονται πίσω από αυτές τις ενέργειες.

    Συγκεκριμένα:

    - εξαίρεσε από τον ΕΝΦΙΑ και μάλιστα αναδρομικά από 1/1/15 όλες τις «εταιρίες ειδικού σκοπού», και όσες εποπτεύονται από το ΤΑΙΠΕΔ

    - αυξάνει (και πάλι αναδρομικά) το ποσοστό των εισακτέων αθλητών στις σχολές από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση που μπαίνουν χωρίς εξετάσεις από 3% σε 4,5%

    - τακτοποιεί και πάλι τις καθαρίστριες του Δημοσίου παρατείνοντας για έναν χρόνο όλες ανεξαιρέτως τις ατομικές συμβάσεις τους!

    - Παρατείνει όλες τις συμβάσεις στο πράσινο ταμείο μέχρι τέλους του 2016

    - Αναστέλλει προγραμματισμένους πλειστηριασμούς για την Φιλκεράμ Τζόνσον, Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία

    - Προσφέρει φορολογική ενημερότητα στα ΕΑΣ

    - Παρέχει φορολογική ενημερότητα στην Ενωμένη Μεταλλουργική Βιομηχανία Ηπείρου Α.Ε. κατά παράβαση των Νόμων.

    - Εξαιρεί την ΕΡΤ Α.Ε., από την έγκαιρη προθεσμία υποβολής δήλωσης φορολογίας εισοδήματος νομικών προσώπων αναδρομικά για έναν χρόνο

    - Κάνει ένα τεράστιο ρουσφέτι στις διαφημιστικές εταιρίες, παρέχοντάς τους την δυνατότητα για έξι τουλάχιστον μήνες να τιμολογούν εκείνες τον διαφημιζόμενο και όχι τα ΜΜΕ όπως όριζε ο Νόμος της προηγούμενης κυβέρνησης. Ουσιαστικά με τον τρόπο αυτό παρατείνει το απαράδεκτο καθεστώς των «επιστροφών», δηλαδή των προμηθειών που παίρνουν για τις διαφημίσεις που διαχειρίζονται.

    - Ορίζει ως ηλικία αυτοδίκαιης απόλυσης από το δημόσιο το 62ο έτος, από το 65ο που ίσχυε μέχρι σήμερα!

    - Εξαιρεί τον έλεγχο της 1ης μισθοδοσίας προσωπικού των Δήμων από την έγκριση του Ελεγκτικού

    - Και τέλος, μετά από απαίτηση της τρόικας, παίρνει πίσω τις 45.000 προσλήψεις που είχε εξαγγείλει για το 2016 αφού με την αποψινή ΠΝΠ αναστέλλει τις προσλήψεις στο δημόσιο μέχρι τις 31/12/2016.

    Το 2015, κλείνει νομοθετικά για την κυβέρνηση με τον χειρότερο τρόπο.

    Δυστυχώς, η έλλειψη αντιπολίτευσης, καθώς και η απουσία οποιασδήποτε κριτικής, έχει αποθρασύνει τους κυβερνητικούς παράγοντες που δεν διστάζουν να νομοθετούν με τρόπο πρωτόγνωρο στα κοινοβουλευτικά χρονικά, εκδίδοντας δεκάδες αμφιλεγόμενες αποφάσεις!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. οπου κατοικοεδρευουν δεν φυτρωνει χορταρι...
    ενας ανα 10χιλ ξεφευγει (αν) κ τον επιδεικνύουν ...


    αλλα ψηφαλακια ε μητλιαγκοβλάχε μουσταφά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ,,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ.....Ο ΜΕΓΑΛΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ... ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΣΕΤΑΙ ΠΑΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ - ΤΣΙΡΙΜΠΗΜ - ΤΣΙΡΙΜΠΟΜ , ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΠΑΝΗΣΤΗΡΤΖΧΗΔΕΣ ΔΕΝ ΓΙΜΝΕΤΑΙ

      Διαγραφή
  5. ΘΑ ΤΟΝ Π@Δ@ΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ....
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ.....ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ.....
    ΤΗΝ ΕΒΑΨΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΟΝΤΡΑ Ο .....ΨΑΛΤΗΣ
    ΟΥΤΕ Ο ΔΕΣΠΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΩΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το θεμα ειναι οι γυφτοι το νερο και οι απληρωτοι απο χρονια λογαριασμοι και το νταβατζιλίκι που μας πουλανε (μεσω των γυφτοδημαρχων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ