Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ ΧΑΣΑΝΕ "ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ", ΠΑΤΡΙΩΤΗ ...


ΤΟ ΝΕΟ ΕΡΧΕΤΑΙ, Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΦΕΥΓΕΙ ...



Από την Ιόλη Πιερίδη   


Σαρώνει στις δημοσκοπήσεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι τελευταίες μετρήσεις του δίνουν ποσοστό που ξεπερνάει το 55% με τον Μειμαράκη να είναι ο απόλυτος ηττημένος της κούρσας για την διαδοχή.

Η επικράτηση του Μητσοτάκη προκαλεί ιδιαίτερο άγχος και στα δύο στρατόπεδα των πρώην πρωθυπουργών Σαμαρά και Καραμανλή καθώς τούς κλείνει ερμητικά και οριστικά κάθε πιθανότητα επιστροφής με κεντρικό ρόλο.

Ετσι τις τελευταίες ώρες πυκνώνει η φημολογία που θέλει τον Τάκη Μπαλτάκο σε ρόλο ανεπίσημου γραμματέα του νέου κόμματος στο χώρο της σκληρής δεξιάς.

Ο Καραμανλής ενθαρρύνει την πρωτοβουλία Μπαλτάκου με την ελπίδα ότι εάν κερδίσει ο Μητσοτάκης θα διασπασθεί η Νέα Δημοκρατία και ο ίδιος θα μπορούσε να επιστρέψει ως ο μεγάλος ηγέτης της κεντροδεξιάς.

Μόνο που το σενάριο Μπαλτάκου δείχνει χλωμό μπροστά στην απροσδόκητη επέλαση του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Η δυναμική του Κυριάκου δεν αφήνει ασυγκίνητο τον Τζιτζικώστα ο οποίος σε καμμία περίπτωση δεν θα ήθελε να βρίσκεται στην μεριά των ηττημένων για 2η φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Με πρωτοβουλία επιχειρηματία της βορείου Ελλάδος λέγεται ότι συναντήθηκαν σε “φιλικό” σπίτι οι κ.κ. Μητσοτάκης, Αδωνις και Τζιτζικώστας και κατέστρωσαν το σχέδιο της επόμενης μέρας, σε περίπτωση που οι καραμανλικοί με τον Μπαλτάκο επιχειρήσουν αποστασία μετά από επικράτηση του Κυριάκου.

Σ΄αυτή την περίπτωση με κοινή συνέντευξη τύπου οι Μητσοτάκης, Γεωργιάδης και Τζιτζικώστας θα καταγγείλουν τους βαρόνους που θέλουν να ελέγξουν το κόμμα ενώ θα εξαπολύσουν σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Καραμανλή αναδεικνύοντας τα σκάνδαλα που συγκλόνισαν την Ελλάδα επί θητείας της.

Οι επόμενες γαλάζιες μέρες θα είναι συναρπαστικές…

   
" Άμα γεράσει ο λύκος γίνεται ρεζίλι στα σκυλιά " όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη

 

18 σχόλια:

  1. Τελικό αποτέλεσμα 10-01-2016 :
    Μειμαράκης 65%
    Μητσοτάκης 35%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΙΑΚΧΕ , ΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στις 20 Δεκεμβρίου ανέδειξαν στο νομό Σερρών τα παρακάτω :
    1. Το υψηλότατο ποσοστό του Κυριάκου Μητσοτάκη οφείλεται αποκλειστικά στον Ευγένιο Χαϊτίδη που ήταν ο μόνος επώνυμος που τον στήριξε . Η τυχόν τελική επικράτηση του Κυριάκου Μητςοτάκη θα αναδείξει ( εξαιτίας της προχωρημένης ηλικίας του Ευγένιου Χαϊτίδη ) ισχυρό ανήρ τον Τσουμαρίδη Γιώργο . Είναι κοινό μυστικό πως αποτελεί το δεξί του χέρι και πολλές αποφάσεις οφείλεται αποκλειστικά σε αυτόν .
    2. Η τυχόν τελική επικράτηση του Βαγγέλη Μειμαράκη καθιστά πανίσχυρο στον νόμο τον Σάκη Μπασδάνη . Είναι γνωστό σε όλους πως είναι ο άνθρωπος του Μειμαράκη στις Σέρρες και είχε τον γενικό συντονισμό του προεκλογικού αγώνα . Όλα περνούσαν απο την έγκρισή του . Εκτός απο βέβαιος βουλευτής στις επόμενες βουλευτικές εκλογές , θεωρείται δεδομένο πως θα προωθήσει για πρόεδρο της ΝΟΔΕ τον Καλογερούδη Γιάννη για να ικανοποιήσει την Καραμανλική πλευρά ( ο Μπασδάνης είναι μετρ των ισορροπιών )
    3 . Όποιος και να επικρατήσει ο ΝΥΝ πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καμπούρης Θόδωρας θεωρείται τελειωμένος μετά τον τραγικό αποτέλεσμα του Άδωνη Γεωργιάδη στο νομό που χρεώνεται αποκλειστικά σε αυτόν και έδειξαν την περιορισμένη επιρροή που διαθέτει μετά την αποχώρηση του Σαμαρά από την προεδρία .
    4 . Το τραγικό αποτέλεσμα του Απόστολου Τζιτζικώστα σημαίνει και το πολιτικό τέλος όσων το στήριξαν που διακρινόταν το τελευταίο διάστημα απο υπερβολική αλαζονεία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και και ο λογιστής στήριξε Κυριάκο , πάλι με τον χαμένο είναι . Ποτέ δεν έκανε τη σωστή επιλογή , θέλει να πάει και για δήμαρχος τρομάρα του .

      Διαγραφή
    2. Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΙΤΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΑΣ .

      Διαγραφή
  4. ΠΡΟΣ....ΜΑΛΑΚΑ ΙΑΚΧΟ
    ΕΛΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ....ΣΚΑΤΑ....
    ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ Ο ΗΛΙΑΣ....ΕΓΙΝΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΝΟΥΜΕΡΟ
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΕ Η ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ..ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ
    ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΕΛΕΚΑΝΟ.ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ..ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΒΑΤΡΑΧΟΠΟΔΑΡΑ....ΣΤΗΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟ ΤΙΣ ΦΩΚΙΕΣ... ΕΔΩ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΛΗΚΑ ΠΑΛΑΙΜΠΑΙΔΙΖΟΝΤΑ...ΝΑΡΚΙΣΣΟ.....ΗΛΙΑ.
    ΕΜΑΘΑ ΔΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ .....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΟΡΥΦΗ!!!!!!
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΗΤΗΤΡΙΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. PINOKIO ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΟΥ ΑΡΈΣΕΙ Η ΕΓΓΎΡΗ ΕΝΗΜΈΡΩΣΉ ΑΠΌ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΌ ΣΑ ΝΑ ΛΈΜΕ ΑΥΡΙΑΝΉ ΕΠΟΧΉΣ ΑΝΔΡΈΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΟΥ ΑΡΈΣΕΙ Η ΕΓΓΎΡΗ ΕΝΗΜΈΡΩΣΉ ΑΠΌ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΌ ΣΑ ΝΑ ΛΈΜΕ ΑΥΡΙΑΝΉ ΕΠΟΧΉΣ ΑΝΔΡΈΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kramer VS Kramer
    Teacher VS Teacher
    PINOKIO VS SARAKATSANOS

    Δύο ξένοι στην ίδια πόλη
    Μάχη μέχρι εσχάτων με αβέβαιο τον τελικό νικητή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αέρα στα πανιά της ανανέωσης δίνει η στήριξη Χαϊτίδη στον Κυριάκο Μητσοτάκη !
    Ζήτω τα πολιτικά ζόμπι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑΤΙ ΒΟΡΙΔΗΣ , ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΛΟΜΠΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΑ " ΚΕΝΤΡΩΟ" ΠΟΛΙΤΙΚΟ ?
    ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝ " ΑΝΑΝΕΩΤΗ " ΠΟΛΙΤΙΚΟ ?
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ?

    ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτά που λέει ο Ιόλης Πιερίδης μου θυμίζουν αυτά που έλεγε ο παππούς μου η Ελπινίκη . Άσε μας ρε Ιακχε που κάνεις ανάρτηση την κάθε π@π@ρια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑ ΙΑΚΧΟ...
    ΚΑΛΕΣ ΡΟΥΦΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ 2016.
    ΨΟΒΟ ΣΕ ΕΣΕΝΑ, ΣΤΟΝ ΘΕΙΟ ΒΡΑΣΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΝΙΚΗ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ.
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ; ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΥΠΟΘΕΤΟ ΤΟΤΕ.
    ΓΕΙΑ ΧΑΡΑΝΤΑΜ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΜΠΑΓΛΑΜ.
    ΑΡΙΒΕΝΤΕΡΙΤΣΙ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Που το πάει ο Κώστας Καραμανλής;

    Είναι κάποια πράγματα τόσο εξωφρενικά στη Νέα Δημοκρατία που αναρωτιέσαι πώς κατάντησαν αυτό το κόμμα οι μονίμως απόντες ιδιοκτήτες. Αυτοί που άφησαν την πολυκατοικία διαλυμένη και τώρα επέστρεψαν να πάρουν και το νοίκι.

    Είναι τέτοιο το χάλι της ΝΔ που φαίνεται από δύο πράγματα: Το πρώτο είναι ότι φαίνεται ο Λεβέντης σοβαρότερος από πολλούς εκεί στη Συγγρού. Μάλιστα ο μέχρι πρότινος γραφικός της trash tv κάνει και δηλώσεις για τη Νέα Δημοκρατία που φαντάζουν απόλυτα σωστές κι αληθινές.

    Το δεύτερο είναι ότι υπάρχουν κάτι απίθανοι τύποι της δεξιάς παράταξης που συνεχίζουν να τραγουδάνε παράφωνα. Παρ’ ότι τους πέταξε ο κόσμος έξω αυτοί συνεχίζουν να διεκδικούν ρόλο στην πολιτική σκηνή και να το παίζουν μεγαλοπαράγοντες της δεξιάς παράταξης. Ποιος είναι ο Στυλιανίδης βρε παιδιά; Τι έχει προσφέρει στη χώρα; Ποιο είναι το έργο του;

    Ποιος είναι ο Αντώναρος που βγαίνει και παίρνει θέση υπέρ του Μεϊμαράκη; Τι πρόσφερε όταν ήταν υπουργός; Τι είναι όλο το καραμανλικό σκυλολόι που βγαίνει και θέλει να μοιράσει την «περιουσία» της ΝΔ; Θέλει να την ελέγχει για 100 χρόνια ακόμη; Κι εντέλει, που το πάει ο Κώστας Καραμανλής; Άραγε έχει δίκιο ο Βασίλης Λεβέντης που λέει ότι αυτός κινεί τα νήματα της οικουμενικής κυβέρνησης; Ότι θέλει να επιβάλει τον «εύκολο» Β. Μεϊμαράκη ώστε να σχηματιστεί κυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και Ένωση Κεντρώων;

    Μπορεί να ξέρει καλύτερα ο Λεβέντης τα όσα συμβαίνουν στη ΝΔ; Κι όμως, είναι ένα σενάριο το οποίο επιβεβαιώνεται από τις μέχρι τώρα κινήσεις και εξελίξεις. Ο Τσίπρας θέλει να βγει ο Μεϊμαράκης αρχηγός γιατί ξέρει ότι απ’ αυτόν δεν θα χάσει ούτε στο… τάβλι. Και έχει σύμμαχό του για το σχέδιο αυτό τον Κώστα Καραμανλή. Με έναν πρόεδρο της ΝΔ του χεριού του ακόμη και αν η κυβέρνηση δεν μπορεί να κυβερνήσει θα έχει την καβάτζα του. Ο Καραμανλής έτσι θα έχει στο κορυφαίο πολιτειακό αξίωμα τον Πρ. Παυλόπουλο και θα ελέγχει και την κυβέρνηση. Φίλος ο πρωθυπουργός Αλέξης, πιόνι του ο… αντιπρόεδρος Βαγγέλας σε μια συμμαχική κυβέρνηση. Γιατί να θέλει ο κάτοικος Ραφήνας να επιστρέψει στην ενεργό πολιτική; Γιατί να αφήσει τις διακοπές του στα χιονοδρομικά κέντρα; Γιατί να εγκαταλείψει τις ταβέρνες; Αφού έτσι κι αλλιώς αυτός θα κινεί τα νήματα;

    Όμως, αν κάποιοι που υπηρέτησαν τη ΝΔ, που τους πίστεψε ο κόσμος της, που έγιναν πρωθυπουργοί (έστω και με όχι μεγάλη επιτυχία) σκέφτονται την πάρτη τους και το πώς θα παραμείνουν ισόβιοι ιδιοκτήτες αυτό θα είναι έγκλημα για τη χώρα. Αν ο Κ. Καραμανλής πράγματι πονά την Ελλάδα που βασανίζεται στα χέρια των ανίκανων της Αριστεράς τότε ας επιστρέψει ψυχή τε και σώματι. Να πει «αναλαμβάνω εγώ, να συστρατευτούμε όλοι να διώξουμε τον Τσίπρα». Αυτό θα ήταν πολύ πιο έντιμο από τα παιχνίδια εξουσίας πίσω από την κουρτίνα. Και θα αποδείκνυε ότι ο κ. Καραμανλής μπορεί να αναλάβει την καυτή πατάτα της σωτηρίας της χώρας. Όπως έκανε ο Σαμαράς το 2012, πήρε μια διαλυμένη χώρα και την έσωσε από τη χρεοκοπία. Έτσι και ο κ. Καραμανλής αν θέλει να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στη ΝΔ και στην πατρίδα ας μη βάζει… κολαούζους. Ας μη λειτουργεί με μπροστινούς.

    Όμως, είναι δύσκολο να πρέπει να αποδείξεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις μετά από μια 7ετία πλήρους αποχής από τα πολιτικά πράγματα.

    Αν ο κ. Καραμανλής δεν θέλει ενεργό ρόλο να το πει και να απελευθερώσει τη ΝΔ από τα δεσμά του ψευτοκαραμανλισμού που εκπροσωπούν κάτι Στυλιανίδηδες και Αντώναροι. Να κάνει στην μπάντα και να αφήσει τον κόσμο να αποφασίσει τι θέλει για το κόμμα.

    Τόσο απλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στιγμές πολιτικής τρέλας....

    Από την έξοδο στις αγορές και την έξοδο από το μνημόνιο στο 3ο μνημόνιο και τα μέτρα του Τσιπρακαμμένου!

    Η χώρα φίλοι μου χρειάζεται άλλη κυβέρνηση!

    Όσο αργούμε τόσο βυθιζόμαστε...στον πάτο του βαρελιού.

    Πότε θα συνέλθουμε;

    Πότε θα καταλάβουμε που είμασταν και που πηγαίναμε;

    Πότε θα στείλουμε τους ψεύτες στα σπίτια τους;

    Πότε θα πούμε όχι στους βολεμένους;

    Πόσο καλά ήταν αυτά τα Χριστούγεννα για τον Έλληνα;

    Τότε θα δούμε στην πράξη την αξία τις προηγούμενης κυβέρνησης του Σαμαρά!

    Τι περιμένουμε;

    Ασφαλώς το κάλεσμά του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ