Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ;

ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ ΚΥΡΙΟΙ ... ΥΠΟΥΡΓΟΙ,ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟΙ , ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ,ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ , ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ 

 


        

  Γιατί πατριώτη ο ΦΠΑ είναι κοινοτικός φόρος και καταλήγει αυτούσιος στα Ευρωπαϊκά Ταμεία. Οι λαοί της Ευρώπης που τρώνε το κουτόχορτο της "Ενωμένης Ευρώπης" και του ισχυρού ευρώ απλά είναι οι ηλίθιοι του συστήματος , οι εισπράκτορες του ΦΠΑ κατά τόπον  και τον αποδίδουν αυτούσιο στην συμμορία του ευρώ και της ΕΚΤ στις Βρυξέλες. Αναρωτήθηκες ποτέ ρε πατριώτη  γιατί εάν χρωστάς ΦΠΑ σε τσαλακώνουν αμέσως και προβλέπονται βαρύτατες ποινές; Γιατί είναι τα λεφτά των αφεντικών, τα λεφτά των τοκογλύφων της Ευρώπης και αυτοί δεν αστειεύονται ... 

Δεκάρα τσακιστή δεν μένει στην Ελλαδα από τα λεφτά του ΦΠΑ που πληρώνεις πατριώτη. Αυτοί τσεπώνουν τον παρά και μεις μένουμε με τις αποδείξεις στο χέρι για να τις χώσουμε στην φορολογική δήλωση.

Γιαυτό μην τρως το παραμύθι "ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ" καλύτερα να αφήνεις το 23% χωρίς την απόδειξη στον εμποράκο που παλεύει να επιβιώσει, να χρηματοδοτείς τον Έλληνα βιοπαλαιστή παρα να κουβαλάς ζεστό χρήμα στην Μερκέλ, τον Γιουγκερ και στην ... Ντάλια Μπλούμ την Μικρή Ολλανδεζα.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ