Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

MΠΛΟΚΟ ΑΡΗ ΣΤΙΣ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ FOOTBALL LEAGUE & Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ



 ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3/9 ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟ



Και επίσημα, ενημέρωσε ο ΑΣ Άρης για τον ορισμό της υπόθεσης στο Διαιτητικό, την ύστατη προσπάθεια που κάνουν νομικά οι κιτρινόμαυροι για την δικαίωση.

«H συζήτηση της προσφυγής ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου με αριθμ. 68/2015 απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, προσδιορίστηκε για την προσεχή Πέμπτη 3/9″, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο σάιτ του ο Ερασιτέχνης.

Αρχικά, η μέρα συζήτησης ορίστηκε την Τρίτη 8/9, ωστόσο μετά από παρέμβαση στην ΕΠΟ, η συζήτηση στο Τακτικό Δικαστήριο μετατέθηκε νωρίτερα για την Πέμπτη 3/9.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σήμερα η Football League ανακοίνωσε την αναβολή της κλήρωσης του πρωταθλήματος μετά το εξώδικο που έστειλε ο Άρης ζητώντας κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που υπάρχουν εκκρεμοδικίες.


5 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΓΑΖΩΡΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙ. ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ. ΙΑΚΧΙΣΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΤΕ ΓΑΖΩΡΟΣ , ΟΥΤΕ ΑΡΕΙΑΝΟΣ ... ΔΕΝ ΠΑΩ ΤΟΥ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΟΡΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΡΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΛΕΟΝ Η ΝΕΑ ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ.ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΑΚΗΣ ΤΡΕΝΤΣΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΙΑΚΧΕ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΚΑΝΕΣ; ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΣΠΟΡ; ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ;ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΩΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΟΥΙ ΤΟΥ. ΡΟΥΦ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ίακχε, αλήθεια λέει ο Τρέντσιος; Εγκρίθηκε το καταστατικό της ΠΑΕ; Εάν ναι, πρόκειται για άλλη μια μεγάλη ήττα στον πόλεμο που έχεις ανοίξει στον Πανσερραικό. Με τα λιοντάρια δεν τα βάζει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ. ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ . ΕΓΩ ΚΑΤΑΓΡΑΦΩ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΡΕΝΤΣΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ