Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΑΡΒΑΡΑ ΓΕΛΑΔΑΚΗ : "A FANY GIRL"

   TO SEX SYΜBOL ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΗΝ Β' ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΣΟΒΑΡΟΥΣ" ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ

Βαρβάρα Γελαδάκη: H ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ






Με την ευκαιρία των εκλογών θα ήθελα να θέσω κάποιους σοβαρούς προβληματισμούς που θα έπρεπε να σκεφτεί σοβαρά κάθε υπεύθυνος πολίτης που θα κληθεί να αποφασίσει με την ψήφο του στην κάλπη για το μέλλον αυτής της χώρας και κυρίως πρέπει να αναλογιστούμε πώς θέλουμε να είναι η επόμενη μέρα και το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.  

Η επόμενη μέρα βέβαια είναι σχήμα λόγου γιατί τίποτε δεν μπορεί να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη, ιδίως σε μία χώρα που τα πάντα μοιάζουν να είναι διαλυμένα. Χρειάζεται μία ικανή και σταθερή κυβέρνηση που θα σηκώσει τα μανίκια και με σχεδόν χειρουργική ακρίβεια θα προχωρήσει σε εκείνες τις τομές που είναι απαραίτητες για τον εκσυγχρονισμό και τον εξευρωπαϊσμό της χώρας , ανακουφίζοντας από τη μια τις αδικίες όπου αυτό είναι εφικτό και από την άλλη σεβόμενοι τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα ώστε να ανορθωθεί η οικονομία. 

Μόνο τότε οι δουλειές θα ανοίξουν και η νέα γενιά θα πάψει να φυλλορροεί προς το εξωτερικό. Μόνο με τις κατάλληλες μεταρρυθμίσεις μπορούμε να αναβαθμίσουμε παιδεία και υγεία και να προσελκύσουμε νέους ερευνητές στα Πανεπιστημιακά μας ιδρύματα ώστε να γίνουμε και πάλι πρωτοπόροι στη γνώση και τη διάδοσή της. 

Αυτό είναι το μέλλον που μας αξίζει και όχι η άθλια ένδεια στην οποία έχει περιπέσει ο ελληνικός λαός εξαιτίας της δημιουργικής ασάφειας της απερχόμενης κυβέρνησης.
 
Βαρβάρα Γελαδάκη
Ιατρός Βιοπαθολόγος
Υπ. Βουλευτής Β’ Αθηνών (Ν.Δ.)






Πολιτικός λόγος υπό το μηδέν , ένδοια πολιτικών προτάσεων , εμφανής άγνοια της πολιτικής καταστάσης των χρόνων των μνημονίων , εκφορά λόγου με αοριστολογίες που θυμίζουν έκθεση ιδεών υποψηφίου Πανελλαδικών εξετάσεων , όμως η "πιασάρικη" εκλογικά ιδιότητα (ιατρός γαρ) και η ναζιάρικη φωτογραφία μιας όμορφης νεαράς κυρίας δίνουν την κλασσική εικόνα των υποψηφίων της Ν.Δ.

Ακριβή μου Βαρβάρα, ο μόνος σοβαρός προβληματισμός που μπορεί να τεθεί σε υπεύθυνα σκεπτόμενους ψηφοφόρους (που δυστυχώς υπάρχει έλλειψη στη χώρα μας, αρα μπορείς να ελπίζεις) είναι μήπως ή ιατρική σε χρειάζεται περισσότερο διότι για την πολιτική ... δεν "τσουλάει το κάρο"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ