Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΑΓΓΕΛΑ , ΚΑΤΣΕ ΦΡΟΝΙΜΑ ...

ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ... 
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ 



ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΤΖΙΡΙΤΖΑΝΤΖΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ

Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθαρίζει ότι εάν η σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση είναι πρώτο κόμμα, θα λάβει την εντολή και θα επιδιώξει το σχηματισμό κυβέρνησης με τον ίδιο πρωθυπουργό. Επιμένει στη γραμμή των συνεργασιών, αλλά χαρακτηρίζει τον Τσίπρα αρχιτέκτονα του πιο επώδυνου μνημονίου 


ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΑ , ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΜΕΤΑΡΡΥΜΙΣΕΩΝ


“Κανείς δεν μίλησε για απολύσεις. Εμείς μιλάμε για εξορθολογισμό στη λειτουργία του κράτους, αποτελεσματική αξιοποίηση των πόρων, υλοποίηση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων και ενίσχυση της ανάπτυξης”, τονίζει στο ΝEWS 247 ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης.



Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθαρίζει ότι εάν η σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση είναι πρώτο κόμμα, θα λάβει την εντολή και θα επιδιώξει το σχηματισμό κυβέρνησης με τον ίδιο πρωθυπουργό.



Επιμένει στη γραμμή των συνεργασιών, αλλά δε μιλά ευθέως για δυνατότητα συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ. “Μπορούμε να συνεργαστούμε με τις πολιτικές δυνάμεις που υπερασπίζονται την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας, στη βάση προγραμματικών κατευθύνσεων και στόχων στα οποία θα συμφωνήσουμε” εξηγεί ως γενική αρχή και ταυτόχρονα επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτηρίζει αρχιτέκτονα του πιο επώδυνου μνημονίου.

Ο κ.Μεϊμαράκης υποστηρίζει ότι: “Ο τόπος έχει ανάγκη την πολιτική σταθερότητα. Χρειάζεται μια κυβέρνηση μακράς θητείας, που θα μπορέσει να πάρει τις αναγκαίες αποφάσεις, για να βγάλει τη χώρα από την κρίση.”




Παραδέχεται ότι η επόμενη κυβέρνηση θα έχει δύσκολο έργο, για αυτό και κάνει λόγο για “μια ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση” η οποία “με την απαιτούμενη εθνική συναίνεση θα στέλνει προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα της εθνικής ενότητας και ομοψυχίας” σημειώνοντας ότι: “Από τα κόμματα που θα συνεργαστούν εξαρτάται η βιωσιμότητά της.”



Ο πρόεδρος της ΝΔ τονίζει: “Δεν δεχόμαστε τα υφεσιακά μέτρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ” και στο ερώτημα εάν πραγματικά θέλει να κερδίσει αυτές τις εκλογές απαντά: “Στη ΝΔ δεν αιθεροβατούμε. Έχουμε επίγνωση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα, με ευθύνη του κ. Τσίπρα. Αλλά έχουμε και υψηλό αίσθημα εθνικής ευθύνης. Έχουμε χρέος να θέλουμε να κερδίσουμε τη μάχη των εκλογών.”



Κατηγορεί επίσης το ΣΥΡΙΖΑ και τον κ.Τσίπρα ότι “στέκονται ιδεοληπτικά απέναντι στην ιδιωτική οικονομία.”


Ερωτηθείς δε για την εκκρεμότητα της διαδοχής στη ΝΔ, ο κ.Μεϊμαράκης στέλνει σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: “Σήμερα που διακυβεύεται το μέλλον της χώρας μας, αυτά δεν ενδιαφέρουν κανέναν.”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ